Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.03. 09:06

Frontális karambol a 41-es főúton

<p>Vásárosnamény-Nyírmada – Péntek éjszaka súlyos baleset történt a 41-es főúton Vásárosnamény és Nyírmada között, amikor két autó frontális ütközése után többen megsérültek. <dia width="900" height="700" alt="Frontális karambol a 41-es főúton 2008.05.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Front_lis_karambol_a_41_es_f__337__ton_2008/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Frontális karambol a 41-es főúton 2008.05.03." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.cenzor/flv-080503frontalis_ps_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Pár perccel éjfél után érkezett jelzés, hogy egy Renault haladt Vásárosnamény felől Nyírmada irányába. Vele szemben egy Toyota érkezett, aminek a sofőrje (elmondása szerint) elaludt és emiatt áttért a bal oldalba, ahol nekiütközött a vele szemben közlekedő Renaultnak.

Fékezés nélkül történt az ütközés, csak sodródási nyomok voltak. Mivel a Renault-os megpróbálta elkapni a kormányt, hogy elkerülje a frontális ütközést,ezért ütközött a két jármű a jobb-jobb oldalával.

A Renaultban 4-en sérültek meg, a tetőre borult Toyotában a vezető utazott ő könnyebben sérült. A Renault jobb első ülésén utazó személy beszorult, őt csak egy órás megfeszített munkával tudták kivágni a vásárosnaményi és a mátészalkai tűzoltók. Súlyos lábsérülése volt.

A baleset miatt az út, csaknem három órán keresztül le volt zárva. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására és a felelősség megállapítására.

Két zebra közt gázolta el az autó a bácsit Nyíregyházán
Az autósok rémálma Nyíregyházán a Búza tér, ahol a sűrű buszforgalom, és a piac közelsége miatt a gyalogosok hol itt, hol ott vágnak át a Rákóczi úton.

Elaludhatott a volán mögött, fának ütközött Napkornál 
Egy személy megsérült, amikor autójával az út menti fának ütközött szombat hajnalban a 41-es főúton Napkor közelében.

Figyelmetlenségből koccanás Ajaknál
Egy magyar rendszámú Daewoo Ajak felé haladt a 4-es főúton szombat délelőtt.

Koccanás a temetőnél Nyíregyházán
Személyi sérülés nem történt, de egy autó mozdíthatatlanná vált egy koccanás nyomán szombat délelőtt Nyíregyházán.

Előzésből karambol Nagycserkesz belterületén
Egy személy szenvedett sérülést egy szerencsétlen helyzetben végrehajtott előzés nyomán szombat délelőtt Nagycserkesz belterületén.

Együtt mehettek a nyíregyházi kórházba
Egy robogóssal ütközött egy kerékpáros szombat délben Nyíregyházán, sérülésük miatt közös mentővel mehettek kórházba.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!