Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.25. 15:58

Tilosban parkolók Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza – Olvasónk olyan felvételeket küldött be, melyen tilosban parkoló autók láthatók Nyíregyházán Csak annyit tett a látottakhoz: bezzeg, nekik lehet, ők kivételezett helyzetben vannak? A kérdés azért is vetődött fel benne, mert őt szigorúan megbüntették „járdán parkírozás” címén. <dia width="900" height="700" alt="Tilosban parkolók Nyíregyházán 2008.04.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Tilosban_parkol_k_Ny_regyh_z_n_2008_04_25_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Tilosban parkolók Nyíregyházán 2008.04.25." /></a></dia></p>

Ha Ön is olyan szemfüles, mint olvasónk, és elcsípett egy tilosban parkolót, küldje be felvételét az [email protected] címre, és mi publikáljuk!

Fegyelmi eljárás
A Szabolcs Online-ra kikerült fotók kapcsán a Nyíregyházi Rendőrkapitányság fegyelmi eljárást indított - tájékoztatta olvasóinkat Fülöp Gergely szóvívő.

 

Nemcsak a zsaruk járnak tilosban


A képen egy a forgalomtól elzárt területen parkoló rendőrautót láthatunk. A kép a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság előtt készült.


 

 

 

Tilosban parkoló rendőrautó.


Én is szeretettel küldök egy gyöngyszemet, parkolás még mindig nem megy hazánkban... - írta Szabolcs.


 

 

A Krúdy Ház és a VMK közti kis parkot néhány autós előszeretettel használja nap mint nap parkolónak Nyíregyházán. Néha annyian, hogy se elmenni a kikövezett utakon, se leülni a padokra nem lehet. Persze se közteres, se rendőr nem jár arra - írta egyik olvasónk, Gaius.

Kapcsolódó cikkek:

  • A látszat sokszor csal!
    Olvasónk készített képet egy Audi TT-ről, mely a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolójában állt meg. Mostanra kiderült: a látszat sokszor csal. Ön szerint mozgáskorlátozott volt a sofőr? 2008.01.31.

  • Könnyű vagy nehéz ma Nyíregyházán parkolni?
    Könnyű, vagy nehéz ma Nyíregyházán parkolni, illetve közlekedni? Mennyivel nőtt, vagy csökkent a parkolóhelyek száma az elmúlt pár évben a belvárosban

  • Sok a visszaélés, kevés a parkoló
    A fizető parkolókban a rokkant igazolvánnyal ellátott gépjárművek is csak egy órán át tartózkodhatnak. Ez alól a KRESZ-szabály alól csak a kijelölt helyeken álló autók kivételek.

  • Lesnek rám a városomban
    Lokálpatrióta volnék. Ám mostanában, akár egy csalódott szerelmes, kezdem észrevenni a kiábrándultság jegyeit magamon. Sorolhatnám azt, hogy mi tetszik, s mi kevésbé, de helyhiány okán most csak egy gondomról szólok.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!