Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.02. 09:33

Több órás útzár a Nyírtassnál, baleset miatt

<p>Nyíregyháza - Egy személygépkocsi tisztázatlan okból úgy ment neki egy pótkocsis teher járműnek, hogy azt felborította. Személyi sérülés nem történt, de órákra le kellett zárni a 4-es főutat. <dia width="900" height="700" alt="Több órás útzár a Nyírtassnál, baleset miatt 2008.04.04."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/T_bb__r_s__tz_r_a_Ny_rtassn_l__baleset_miat_2/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Több órás útzár a Nyírtassnál, baleset miatt 2008.04.04." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/nyirtass-baleset-4-es-fout.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A baleset a 4-es főúton, a 305-ös km. szelvénynél történt szerdára virradó éjszaka. Az elsődleges információ szerint egy személygépkocsi tartott Berkesz irányába Nyírtass közelében.

Tisztázatlan okból a gépkocsi nekiment a szemből érkező teherjárműnek. Az autó motorja kirepült a kerítés mellé. A pótkocsis IFA ( üres csirkés ládákkal rakottan) Ajak felé tartott és a nekiütköző Ford beszaladt alá és felborította. A nyíregyházi tűzoltók daruja húzta talpra a felborult járművet. A műszaki mentést a kisvárdai tűzoltók végezték. A 4-es főút 3 órán keresztül le volt zárva. Személyi sérülés nem történt!!

Kapcsolódó cikkek:

Árokba esett egy kis teherautó Nyíregyházán
Leszorították, korlátot tört, árokba esett kedden délelőtt egy kisteherjármű Nyíregyházán, a szabálytalanul előző autós nyom nélkül elment a helszínről. A 38-as főútat emiatt szakaszonként teljesen le kellett zárni.  

Kerítésnek ütközött egy autó Pap közelében
Egy Skoda haladt Pap felől Nyírlövő felé az esti órákban. A jármű (valószínűleg a helytelenül megválasztott sebesség miatt) a Nyírlövő helységjelző tábla előtt balra letért az úttestről, majd kerítésnek csapódott.  

Felborult egy betonágyú Nyíregyházán
Megsüllyedt a talaj egy betonágyú egyik kereke alatt, és emiatt feborult az eszköz Nyíregyházán, a Tavasz utcán hétfőn.

Ismeretlent gázolt halálra egy külföldi jármű Ököritófülpösnél
Ököritófülpös közelében egy angol rendszámú kisbusz gázolt halálra egy ismeretlen személyazonosságú középkorú férfit, aki feltehetően kerékpárját javította a sötétben.

Kis araszolás, kis karambol Záhonynál
Péntek este egy Polski Fiat 126-os haladt Záhony felől a 4-es főút irányába. A vezetője a kamionsor miatt nem látta be rendesen a kereszteződést, ezért az autójával egyre előrébb araszolva kereste a jobb rálátást a főútra.

 

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!