Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.09. 18:21

Árokba menekült a kamion elől az autós Nyírcsaholynál

<p>Nyírcsaholy - Felborult egy ukrán személygépkocsi szerda délelőtt Nyírcsaholy közelében, amikor egy szemből érkező kamion elől egy kanyart követően úgy tudott csak kitérni, hogy árokba hajtott. <dia width="900" height="700" alt="Árokba menekült a kamion elől az autós Nyírcsaholynál 2008.04.09."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_rokba_menek_lt_a_kamion_el__337_l_az_aut_s/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Árokba menekült a kamion elől az autós Nyírcsaholynál 2008.04.09." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-kamion-nyircsaholy-baleset-arokba-borult_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A kamion nyerges része annyira átcsapott a másik oldalba, hogy a kerekek a bal oldali padkán futottak, a sofőr szerint tartani kellett tőle, hogy a kamion kisodródva rádől az autóra és összenyomja.

A kamion megállás nélkül elhajtott a baleset helyéről, de egy szemtanú felírta a rendszámot, és haladéktalanul értesítette a rendőröket, akik Mátészalka határában megállították a román járműszerelvényt. A felelősség megállapítására eljárást indítottak.

Kapcsolódó cikkek:

  • Oszlopot döntött egy autós Nyíregyházán
    Szerdára virradó hajnalban 2 óra körül tartott a 38-as főút Nyíregyházáról kivezető szakaszán a belváros felől Nyírtelek irányába egy Opel típusú személygépkocsi.
  • Megrongált fék Gégényben
    Kedden Gégény község közelében egy kanyarban árokba borult egy személygépkocsi. A néhány hónapos autó vezetője azt mondta a rendőröknek, hogy nem fogott a fék, ezért a kézifékkel próbált lassítani.

  • Bosszantó koccanás Nyíregyházán, az Örökösföldön
    Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár sem jelentős, mégis bosszantó, amikor két autóban kár keletkezik, ahogy kedden reggel történt a Semmelweis utcán.
  • Két sérült a két autóban Tiszanagyfalunál
    A 38-as főúton két autó ütközött egymással hétfő délután. A karambol nyomán mindkét autó vezetőjét kórházba kellett vinni. 

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!