Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.19. 12:03

Postaládánkból: Váci Mihály sírjánál nyíregyháziak emlékeztek

<p>Köszönetünket szeretnénk kifejezni Ladányi András írónak, a Váci Mihály Kör titkárának a szíves meghívásáért, melynek örömmel téve eleget, a borbányai Váci Mihály Irodalmi Kávéház 18 tagja Budapestre látogattott április közepén.</p>

Először a Farkasréti temetőben megemlékeztünk Váci Mihály halálának 38-adik évfordulójáról. Síremlékénél mi is elhelyezhettünk Gyebrószki Jánossal, a Bokortanyák Lakosságáért Egyesület elnökével közösen koszorúnkat. Városnézés után Ladányi András „A Tanuhegy tekintete ” című fotókiállítás megnyitóján vettünk részt a TEMI Fővárosi Művelődési Házban.

Ezt követően „A jövő írgalmáért” című irodalmi esten névadónkra emlékeztek többek között: Baranyai Ferenc Kossuth-díjas költő, Avar István a Nemzet színésze, Dinnyés József daltulajdonos, Kassai Franciska előadóművész, Kerekes Emil színművész és Hámori István Péter. Köszönjük Ladányi Andrásnak a meghívást. Ez a gazdag program is azt bizonyítja, hogy tevékenységük tiszteletére méltó, példaként szolgálhat mindenkinek. A rendezvény megható volt, lelkes és színvonalas.

Jónai Éva
Nyíregyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!