Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.26. 08:22

Parkoljanak vagy ne parkoljanak tilosban?

<p>Nyíregyháza - Rengeteg hozzászólás érkezett a pénteken oldalunkon megjelent tilosban parkoló autók felvételeihez - és természetesen rengeteg kép. Ezekből szemezgettünk! Nézze meg! <dia width="900" height="700" alt="Parkoljanak vagy ne parkoljanak tilosban?2008.04.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Parkoljanak_vagy_ne_parkoljanak_tilosban_20/index.shtml , SERIE ,900,700)">Nézze meg olvasóink felvételeit: <img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Parkoljanak vagy ne parkoljanak tilosban?2008.04.26." /></a></dia></p>

Továbbra is várjuk felvételeiket tilosban parkoló autókról az [email protected] címre!

HOZZÁSZÓLÁSOK A SZABOLCS ONLINE-ON:

masterjedi hozzászólása:

Ami az Erdő soron folyik hétköznap reggelenként,a z már botrányos! A tűzoltóság és az iskola előtt nem lehet közlekedni a szabálytalanul megálló és "parkoló" autóktól! Pedig ott aztán lehetne "kaszálni"! Se rendőr,se közterület felügyelő még a környéken sem! MIÉRT????

infokom így reagált:

Nyugaton, amig a szülők viszik a gyereket iskolában megoldják, hogy meg lehessen állni. Itt kezdődik, hogy toleráljuk egymást.

bogbod véleménye:

Na emberek, végre én már papolom egy ideje itt, hogy akkor lesz rend ha a REND őrei is betartják azt. Igen, megkülönböztető jelzés nélkül UGYANAZ vonatkozik rá mind ránk. Kipattan és megbüntet öv használat hiánya miatt, NEKI még soha nem volt bekapcsolva, stb. Utálom a ledudádlást, az nem megkülönböztető jelzés, hangjelzés adásnak megvannak a KRESZ-ben a szabályai. EZT kell csinálni: fotókat és felrakni valahova és az általam igen nagyra Tisztelt Rendészeti Igazgató hátha lép valamit. Nyilván ezt a rendőrt meg kell fenyíteni, aki ekkor vezette a kocsit. Lakóövezetben simán mennek 50-el, nyilván öv nélkül stb. PERSZE tisztelet annak a kivételnek rendőrnek - volt kollegák - aki betartja a KRESZT. A főnök nem látja a rendőrt az utcán, mi állampolgárok látjuk fotózzunk és akkor megtudja a felső vezetés is és talán rendet csinálnak először a házuk táján.

Egy volt rendőr, aki azért tudja belülről mia dörgés.

1hozzaszolo így reagált bodgod felvetésére:

Igen, igazad van! Ha te is bejelentést teszel, hogy bűncselekmény áldozatává váltál vagy egy közeli hozzátartozód, akkor csak türelmesen várj, míg a rendőr talál egy szabályos parkolóhelyet. Viszont ha mentőt hívsz magadhoz nem háborogsz, hogy miért tilosban állt meg a mentőautó, mellyel kórházba szállítanak.

De legyen neked igazad. Ha bejelentést teszel, hogy kiraboltak, vagy megvertek, csak türelmesed várd, hogy leparkoljon a rendőr szabályos helyen és segítségedre siessen. Mert TE miközben várod a rendőröket úgyis fotókat fogsz készíteni, hogy hol parkoltak. De abba is belegondolhatsz, mikor ezen a parkolási cécón múlik a TE, vagy hozzátartozód élete, testi épsége.

Viszont amikor rendőrt hívsz valamiért, nyugodtan mond el, hogy mennyire megbotránkoztat, hogy a segítségedre siető rendőr rossz helyen parkol és miközben a TE segítségedre siet, 50-el száguld a lakó pihenő övezetben.
Ha TE tényleg rendőr voltál, akkor csak egy olyan lehettél, aki nap mint nap irodában ül és semmit nem tud a rendőrségről és a bűnözőkről.
Remélem egyszer egy TILOSBAN várakozó rendőr menti meg az életed és egy TILOSBAN várakozó mentő visz kórházba, miután a TILOSBAN várakozó tűzoltók kiszabadítottak.

Kapcsolódó cikkek:

  • Tilosban parkolók Nyíregyházán

    Olvasónk olyan felvételeket küldött be, melyen tilosban parkoló autók láthatók Nyíregyházán Csak annyit tett a látottakhoz: bezzeg, nekik lehet, ők kivételezett helyzetben vannak? A kérdés azért is vetődött fel benne, mert őt szigorúan megbüntették „járdán parkírozás” címén. Tilosban parkolók Nyíregyházán 2008.04.25.

  • A látszat sokszor csal!
    Olvasónk készített képet egy Audi TT-ről, mely a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolójában állt meg. Mostanra kiderült: a látszat sokszor csal. Ön szerint mozgáskorlátozott volt a sofőr? 2008.01.31.

  • Könnyű vagy nehéz ma Nyíregyházán parkolni?
    Könnyű, vagy nehéz ma Nyíregyházán parkolni, illetve közlekedni? Mennyivel nőtt, vagy csökkent a parkolóhelyek száma az elmúlt pár évben a belvárosban

  • Sok a visszaélés, kevés a parkoló
    A fizető parkolókban a rokkant igazolvánnyal ellátott gépjárművek is csak egy órán át tartózkodhatnak. Ez alól a KRESZ-szabály alól csak a kijelölt helyeken álló autók kivételek.

  • Lesnek rám a városomban
    Lokálpatrióta volnék. Ám mostanában, akár egy csalódott szerelmes, kezdem észrevenni a kiábrándultság jegyeit magamon. Sorolhatnám azt, hogy mi tetszik, s mi kevésbé, de helyhiány okán most csak egy gondomról szólok.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!