Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.03. 18:09

Oszlopnak csapódott egy autó Gégényben

<p>Gégény - Csütörtök délután Gégényben, az Ady Endre utcán a posta előtt haladt a Suzuki. <dia width="900" height="700" alt="Oszlopnak csapódott egy autó Gégényben 2008.04.04."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Oszlopnak_csap_dott_egy_aut__G_g_nyben_2008/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Oszlopnak csapódott egy autó Gégényben 2008.04.04." /></a></dia><A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/gegeny_ps.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Az enyhén jobbra ívelő kanyarban tisztázatlan okból kisodródott, majd a külső íven egy villanyoszlopnak ütközött és az eredeti menetiránnyal szemben állt meg.

Az autóban személyt sérülései miatt kórházba vitték a mentők. Kisvárdai tűzoltók végezték a műszaki mentést, a rendőrség pedig eljárás során tisztázza, mi okozta a karambolt.

Kapcsolódó cikkek:

  • Több órás útzár a Nyírtassnál, baleset miatt
    Egy személygépkocsi tisztázatlan okból úgy ment neki egy pótkocsis teher járműnek, hogy azt felborította. Személyi sérülés nem történt, de órákra le kellett zárni a 4-es főutat. 
  • Árokba esett egy kis teherautó Nyíregyházán
    Leszorították, korlátot tört, árokba esett kedden délelőtt egy kisteherjármű Nyíregyházán, a szabálytalanul előző autós nyom nélkül elment a helszínről. A 38-as főútat emiatt szakaszonként teljesen le kellett zárni.
  • Kerítésnek ütközött egy autó Pap közelében
    Egy Skoda haladt Pap felől Nyírlövő felé az esti órákban. A jármű (valószínűleg a helytelenül megválasztott sebesség miatt) a Nyírlövő helységjelző tábla előtt balra letért az úttestről, majd kerítésnek csapódott.

  • - Pusztai Sándor -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!