Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.21. 07:43

Nagy siker volt az autókiállítás Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Az élmény mellett kedvezményeket is kaptak az autókra és motorokra kíváncsi látogatók.</p>

Ismét nagy sikerrel zárult a bujtosi csarnokban a megye autó és motor márkakereskedőit felvonultató XIII. Kelet autószalon- tájékoztatta portálunkat Gálik Imre vásárigazgató.

- A több ezer látogató különleges új típusokat is megismerhetett és kipróbálhatott. Ismételten bebizonyosodott, hogy szükség van az ilyen jellegű seregszemlére, ahol együtt és egy helyen lehet szinte az összes kínálatot megszemlélni. A péntektől vasárnapig tartó vásár alatt az élmény mellett több féle kedvezményt is kaptak a vásárolni szándékozó látogatók, és a motorkerékpárok szerelmesei is találkozhattak kedvenceikkel, egy-két igazi újdonsággal.

Egy szerencsés látogatónak - Kola Attila Tiszavasvári lakosnak - egy évig nincs gondja az autója tisztán tartására, mivel ő nyerte a látogatók közötti sorsolás fődíját.

Guti László nyíregyházi lakos pedig a megyei rendőrfőkapitányság Baleset-Megelőzési Bizottsága ajándékát, egy darab több ezer forint értékű közlekedés biztonsági társasjátékot vehetett át.

Kapcsolódó cikkek:

  • Guruló csodák
    Tetszetős újdonságokat vonultat fel szombaton is a KELET Autószalon Járműipari Innovációs Kiállítás és Konferencia Nyíregyházán, a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. A kiállítás vasárnapig tekinthető meg.  Olvasóink mondták:

  • Guruló csillogás: megnyílt a KELET Autószalon Nyíregyházán
    Nyíregyháza - Tetszetős újdonságokat vonultat fel a pénteken megnyitott KELET Autószalon Járműipari Innovációs Kiállítás és Konferencia Nyíregyházán, a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. A kiállítás vasárnapig tekinthető meg.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!