Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.16. 12:17

Lépések a munka világa felé a Nyíregyházi Főiskoláról

<p>Nyíregyháza - Közel ezer látogatót vonzott az idei Nyíregyházi Főiskola TopJob.hu Állásbörze. Mérnökökre, informatikusokra és pénzügyi szakemberekre van igény manapság.</p>

– Közel ezer látogatót vonzott az idei Nyíregyházi Főiskola TopJob.hu Állásbörze. Többségében az intézmény jelenlegi és volt hallgatói érdeklődtek álláslehetőségekről, elhelyezkedési tanácsokról, keresleti-kínálati információkról a 25 kiállító cég standjánál, de szép számmal jöttek leendő főiskolások is az Alumni és Karrier Iroda által szervezett munkaerőpiaci találkozóra – értékelte a keddi börzét Román István, az Alumni és Karrier Iroda megbízott vezetője. Hozzátette: egyes kiállítók konkrét állásajánlatokkal érkeztek a Nyíregyházi Főiskola Kodály Centrumába, a munkaerőpiac visszajelzése alapján jelenleg főképp mérnökökre, informatikusokra és pénzügyi szakemberekre van igény.

– Sokan regisztráltatták magukat álláskeresési adatbázisunkba, őket folyamatosan tájékoztatjuk az aktuális munkalehetőségekről, rendezvényekről, emellett a munka világába történő integrálódást segítő tréningeket szervezünk és szakmai gyakorlati ajánlatokat is közvetítünk. Mivel a Nyíregyházi FőiskolaTopJob.hu Állásbörzén nagy érdeklődés kísérte a személyiségtesztek értékelésével és grafológiával foglalkozó standot, néhány héten belül egész napos önismereti, kreativitási és személyiségfejlesztési napot szervez a főiskola hallgatóinak az Alumni és Karrier Iroda.
- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!