Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.17. 14:15

Lopott, majd rabolt az ifjú pár Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság szerdán elfogott egy 18 éves fiút és egy 17 éves lányt, akik a megalapozott gyanú szerint április 13-án éjjel egy ismerősüket annak lakásán rabolták ki.</p>

A pár először a sértett figyelmét elterelve ellopta bankkártyáit, majd nemsokára visszatértek, és a PIN kódokat követelték.

A nagyobb nyomaték kedvéért a fiú az öklére húzott fém boxerral ütötte áldozatát, a lány pedig közben elvette 30.000 forintját. Az azóta körözött gyanúsítottak most kerültek rendőrkézre. A fiút őrizetbe vették, a lány szabadlábon védekezhet. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás, súlyos testi sértés kísérlete és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés megalapozott gyanújával folytatja az eljárást.

További rendőrségi hírek megyénkből:

  • Elfogások Nyíregyházán
    Szerdán napközben egy családi házba törtek be Nyíregyházán. Az elkövető a hátsó teraszajtó üvegét egy kővel betörte, és a lakásból ékszereket fényképezőt, karórát, mobiltelefont és pénzt tulajdonított el, összesen 250.000 Ft értékben.

  • Késes rabló a kisvárdai húsboltban
    Csütörtökön délelőtt egy kisvárdai baromfiboltba ment be egy fiatalember, aki előbb nézelődött, majd előkapott egy nagy kést, és az üzletben egyedül tartózkodó középkorú eladónő nyakához szorítva pénzt követelt.

     

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!