Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.06. 09:19

Ketten megsérültek Győrtelek belterületén egy baleset nyomán

<p>Györtelek belterületén ütközött össze 2 autó szombaton délután nem sokkal 16 óra előtt, a balesetnek 2 sérültje van. <dia width="900" height="700" alt="Ketten megsérültek Győrtelek belterületén egy baleset nyomán 2008.04.06."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ketten_megs_r_ltek_Gy__337_rtelek_belter_le/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ketten megsérültek Győrtelek belterületén egy baleset nyomán 2008.04.06." /></a></dia></p>

Az elsődleges információ szerint egy Opel Calibra haladt Ököritófülpös felől a település központja irányába és a parabolatükrös kanyarban vagy egy mellékútról hajtott rá a főútra, vagy egy előzés végén próbált visszasorolni. Nekiütközött a szemből érkező Daciának, és a karambol nyomán két személy megsérült. Őket a mátészalkai kórházba vitték, a műszaki mentéshez szükség volt a mátészalkai tűzoltókra, a rendőrség pedig eljárás során tisztázza a felelősség kérdését.

Kapcsolódó cikkek:

  • Ittas baleset Tarpán
  • Súlyos baleset Mátészalkán
  •  - Pusztai Sándor -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!