Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.11. 18:47

Házhoz jön a sikamlós sofőr-meglepetés

<p>Nyíregyháza - A Magyar Autóklub nyíregyházi központú, regionális szervezetének elnöke, Szaszala László a klub gazdasági főtitkárhelyetessel közösen tartott tájékoztatót a minőségi szolgáltatásokról, közte az autósok vezetéstechnikai képzéséről.</p>

Legyen szó munkáról vagy a szabad idő eltöltéséről, azt csak jól szabad csinálni, utalt az immár 108 éves múltra visszatekintő civil szervezetben bevált, de tisztségvállalása révén tovább erősíteni kívánt szemléletre a Magyar Autóklub nyíregyházi központú, regionális szervezetének a legutóbbi tisztújításkor megválasztott elnöke.

Szaszala László azon a klub tájékoztatón beszélt, amelyet Korom Andrással a Magyar Autóklub gazdasági főtitkárhelyettesével tartottak a napokban, a Primom Inkubátor Házban.

Korom András a klub évszázados történetének, vele párhuzamos legújabb kori fejlesztésének/fejlődésének fölvázolását követően az autóklub által nyújtott minőségi szolgáltatásokat taglalta a korszerű járműparkkal rendelkező segélyszolgálattól, a műszaki állomásokon át az utazásszervezésig, az autósiskoláig. Ez utóbbi keretében a szervezet rendelkezik egy mobil vezetéstechnikai pályával is, amelynek vizes-pályás sofőr-meglepetéseivel hamarosan a nyíregyháziak is megismerkedhetnek, hívta fel a helyiek figyelmét a főtitikár helyettes.

XIII. Kelet Autószalon Járműipari Innovációs Kiállítás
Köszöntöm a XIII. Kelet Autószalon Járműipari Innovációs Kiállítás látogatóit és résztvevőit! A műszaki újdonságokat és a nálunk kapható személygépkocsi-választékot bemutató expón a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-Megelőzési Bizottságon keresztül a rendőrség is minden évben jelen van.

- Galambos Béla -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!