Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.01. 06:59

Garázstűz Tiszatelken

<p>Tiszatelek - Hétfő éjszaka Tiszatelek főutcáján egy lakóház udvarán lévő 6x5 méteres fából készült garázs égett le teljesen, a benne álló autóval (Peugeot) együtt. <dia width="900" height="700" alt="Garázstűz Tiszatelken 2008.04.01."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Gar_zst__369_z_Tiszatelken_2008_04_01_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Garázstűz Tiszatelken 2008.04.01." /></a></dia></p>

Az ibrányi és nyíregyházi tűzoltók közös munkája eredményeként gyorsan eloltották a tüzet, de a garázs és az autó is megsemmisült. Az anyagi kár, kb. 1 millió forint. Személyi sérülés nem történt. A tűz oka nem ismert.

Kapcsolódó cikkek:

Tetőtűz pusztított Tornyospálcán
A kisvárdai és a záhonyi tűzoltók közös erőfeszítése nyomán sikerült eloltani azt a tetőtüzet, ami péntekre virradó éjszaka lángolt egy tornyospálcai tetőn.

Tűz Demecserben
Demecserben az Esze Tamás utcában gyulladt ki egy üres fából készült melléképület.  A nyíregyházi tűzoltók rövid idő alatt eloltották a tüzet.

Tetőtűz Nyíregyházán
Teljes terjedelmében égő tetőről kaptak riasztást a tűzoltók Nyíregyházán, a Kökény utcában.

Égő garázstető a Krúdy közben
A helyszínre érve szerencsére kiderült, hogy egy éber lakó volt a bejelentő, és nem sokat tévedett, de tűzről nem volt szó.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!