Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.25. 11:27

Túszejtés, egy szexi lány és megyénk hét csodája

<p>Túszejtés Balkányban, címlapon pózol az egykori nap szépe, megyénk hét csodáját keressük. Nézze meg, melyek voltak az elmúlt hét legnézettebb videói a SZON-on!&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/balkany-tuszejtes-otp.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/fogarassy-mariann-bulvar-szexi.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/megkerdeztuk-korkerdes-szabolcs-szatmar-bereg.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Túszejtés a balkányi OTP-ben
A péntek délutáni zárást követően egy arcát elfedő, késes férfi ment be egy balkányi pénzintézet hátsó bejáratán. A bankban már csak két alkalmazott nő tartózkodott, akiktől a rabló pénzt követelt.   

Száz százalék Mariska Nyíregyházáról
Befutott, de változatlanul közvetlen kedves lány maradt Fogarassy Mariann, az egyik havi férfimagazin márciusi címlaplánya, akitől gyakran kérdezik: minden valódi rajtad?  

Keressük Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 7 csodáját!
Ön szerint melyik az a természeti vagy épített érték, műemlék, vagy műemlék együttes, egységes településrész, vagy egyedi exkluzív látványosság, mely érdemes erre a címre? 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!