Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.28. 10:16

Tetőtűz pusztított Tornyospálcán

<p>Tornyospálca - A kisvárdai és a záhonyi tűzoltók közös erőfeszítése nyomán sikerült eloltani azt a tetőtüzet, ami péntekre virradó éjszaka lángolt egy tornyospálcai tetőn. <dia width="900" height="700" alt="Tetőtűz pusztított Tornyospálcán 2008.03.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Tet__337_t__369_z_puszt_tott_Tornyosp_lc_n_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Tetőtűz pusztított Tornyospálcán 2008.03.28." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/tuz-tuzolto-tornyospalca.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Péntek éjjel Tornyospálca főutcáján egy éber lakó vette észre, hogy a vele szemben lévő rendezvény és szolgáltató komplexum ég. A kisvárdai tűzoltók 9 perc alatt kiértek, de akkor már a tető teljes terjedelmében égett.

Hiába dolgoztak megfeszített erővel a kisvárdai és záhonyi tűzoltók az épület teljesen kiégett. A tűz okának vizsgálata és az anyagi kár felmérése folyamatban. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős.

Kapcsolódó cikkek:

Tűz Demecserben
Demecserben az Esze Tamás utcában gyulladt ki egy üres fából készült melléképület.  A nyíregyházi tűzoltók rövid idő alatt eloltották a tüzet.

Tetőtűz Nyíregyházán
Teljes terjedelmében égő tetőről kaptak riasztást a tűzoltók Nyíregyházán, a Kökény utcában.

Égő garázstető a Krúdy közben
A helyszínre érve szerencsére kiderült, hogy egy éber lakó volt a bejelentő, és nem sokat tévedett, de tűzről nem volt szó.

Ketten haltak meg egy kigyulladt házban Kisteleken
A 46 éves férfira és 48 éves nőre a főbérlőjük talált rá, ő szólt a mentőknek és a rendőröknek.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!