Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.07. 06:39

Lángolt a pékség teteje Kemecsén

<p>Kemecse - Csütörtök este nagy erőkkel indultak a tűzoltók Kemecsére, ahol a bejelentés szerint a pékség tetőszerkezete állt lángokban. <dia width="850" height="630" alt="Lángolt a pékség teteje Kemecsén 2008.03.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/L_ngolt_a_p_ks_g_teteje_Kemecs_n_2008_03_07/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Lángolt a pékség teteje Kemecsén 2008.03.07." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080307tuz_kemecsen.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A rendőrség és a polgárőrség az oltás idejére lezárta a forgalom elől a pékség utcáját, ahol szerencsére időben sikerült megfogni a tüzet, a tető nagy része megmenekült.

A tűzoltók 10 perc alatt értek a jelzett helyre, köszönhetően a már gyér forgalomnak is. A belső részen sajnos olyan fokú rongálódást okozott a tűz, hogy a tető egy részét bontani kellett. A kár becsült nagysága később állapítható meg. Személyi sérülés nem történt.

Kapcsolódó cikkek:

Tűz Újdomrádon
Senki nem sérült meg, de teljesen kiégett egy családi ház Újdombrádon, az anyagi kár jelentős.

Tűz a kamerák előtt Nyíregyházán
Egy szemetes konténer lobbant lángra kedden reggel az Arany János utca elején Nyíregyházán. Az utcát csaknem teljes hosszában figyelik a térfigyelő kamerák.

Tűz ütütt ki a szomszéd megye egyik lakóházban

A szomszédos megyében, Zemplénagárdon volt egy tűzeset, amit a kivonuló kisvárdai lánglovagok hamarjában eloltottak.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!