Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.21. 20:50

Karambol három sérülttel Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Úgy tudni, hárman megsérültek, amikor két autó ütközött egymással péntek este Nyíregyházán. <dia width="900" height="700" alt="Karambol három sérülttel Nyíregyházán 2008.03.21."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Karambol_h_rom_s_r_lttel_Ny_regyh_z_n_2008_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Karambol három sérülttel Nyíregyházán 2008.03.21." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/baleset-karambol-nyiregyhaza.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egy Renault tartott a Deák Ferenc utcán a Szabolcs utca felé. A jármű vezetője tisztázatlan okból nem adott elsőbbséget a Széchenyi utcán az autóbusz pályaudvar felől a belváros irányába haladó Suzukinak.

A védett úton érkező autós ugyan fékezett, de így is összeütköztek, a karambol nyomán a Renault megpördült, és a padkára került. A rendőrség eljárás során tisztázza ki okozta a balesetet.

Kapcsolódó cikkek:

Kis koccanás, nagy torlódás Nyíregyházán
Teljesen leállt a forgalom szerda délután Nyíregyházán, a Vay Ádám körúton, a Dózsa György utca és a Hunyadi utca között egy koccanás miatt.  

Jó estét, itt a rakamazi rendőrség?
Akár így is köszönhetett volna az a sofőr, aki hétfőről keddre virradó éjszaka érkezett a kerítés ledöntése után a rakamazi rendőrőrs udvarára.  

Kamion tolta maga előtt a kiskocsit Nyíregyházán
Két lengyel rendszámú kamion tartott Nyíregyháza belvárosa felől Nyírtelek irányába hétfő éjszaka, csak az Árok utcáig értek.  

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!