Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.19. 16:29

Húsvétkor hagyják otthon autóikat a nyíregyháziak!

<p>Nyíregyháza - Azt szeretnénk, ha a húsvét mindenki számára a gondtalan pihenést jelentené, nem pedig a bosszankodást, ezért március 24-én forgalmi-rend változásokat vezetünk be – mondta el a sajtó képviselőinek Giba Tamás alpolgármster.</p>

– Arra szeretnénk kérni a nyíregyháziakat, hogy húsvét hétfőn, a dugók és a hosszú várakozás elkerülése érdekében a tömegközlekedést válasszák, s hagyják otthon autóikat.

24-én reggel nyolc és este hat óra között egyirányú forgalmi rendet vezetnek be a Sóstói úti felüljárótól a Berenát út Fürdő utcai kereszteződéséig. Ezen a napon a parkolás Sóstófürdő egész területén ingyenes, a Szabolcs Volán Zrt. pedig az önkormányzat megrendelésére ingyenes járatokat indít Örökösföldről, a Kertvárosból és Borbányáról Sóstógyógyfürdőre.

Az Állatpark a Dél-Amerika ház megnyitásával, a Múzeumfalu pedig kirakodóvásárral, és egész napos műsorral várja a látogatókat. A programokról és a forgalmi-rend változásról később részletesen beszámolunk.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!