Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.27. 17:09

Báloznak Balsán

<p>Balsa - A bál bevételét a nyári Szárnnyas-Hal Fesztivál alapjainak megteremtésére, valamint az egyetlen helyben működő intézmény, a Meseház Óvoda játszóudvarának kialakítására fordítják.</p>

Jótékonysági bált rendez a balsai önkormányzat a település civil szervezeteinek támogatásával március 29-én 18 órától a művelődési házban. A bál bevételét a nyári Szárnnyas-Hal Fesztivál alapjainak megteremtésére, valamint az egyetlen helyben működő intézmény, a Meseház Óvoda játszóudvarának kialakítására fordítják – tájékoztatta szerkesztőségünket Farkas Csabáné polgármester. A mulatságon 19 órakor hangzik el a polgármesteri köszöntő, majd szatmári és erdélyi dallamok csendülnek fel citerán. A „Rómeók és Júliák” című produkciót a Meseház Óvoda óvónői és dadusai adják elő, majd latin táncbemutatót láthatnak az érdeklődők. A szórakoztató műsor nyitótánccal fejeződik be. A vacsora 20 órától lesz, 22 órakor pedig Henyusz Péterné és Henyusz Péter ad elő musicaleket és filmslágereket ad elő. Éjfélkor vacsora lesz, 1 órakor pedig tombolasorsolás.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!