Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.01.02. 06:22

Mit hozzon Nagyecsednek a következő év?

<p>Nagyecsed - Olvasónk, Lintényi Levente sorra veszi azokat a dolgokat, amelyeket a mintegy hétezernyi&#160; nagyecsedi lakosnak kívánna a következő és elkövetkezendő években!</p>

Szokták mondani az idősebbek: az új évre kívánunk nektek bort, búzát, békességet! Ezek sem huszadrangú kívánságok, de vegyük most sorra azokat a dolgokat, amelyeket a mintegy hétezernyi nagyecsedi lakosnak én kívánnék a következő és elkövetkezendő évekre: kívánom azt, hogy oldódjanak meg a város szennyvízelvezetési gondjai, kezdődjön meg az általános iskolák korszerűsítése, tegyék le a leendő sportcsarnok alapkövét, hogy pár éven belül Nagyecsed lakosai és főleg a felnövekvő nemzedék korszerű körülmények között tudja kibontakoztatni tehetségét.

Épüljön meg Nagyecsed és Györtelek határában az a gyorsforgalmi út, amely megszüntetné Nagyecsed zsáktelepülés jellegét, és bekapcsolná azt az országos vérkeringésbe. Ezek után épüljenek gyárak, legyenek munkahelyek, éljenek boldogan az emberek! Ezek lennének azok a kívánságok, melyek megvalósulására várok a következő években. Boldog új évet mindenkinek!
Lintényi Levente, Nagyecsed

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!