Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.18. 16:34

Segítsen, hogy segíthessünk

<p>Nyíregyháza - Évek óta decemberben információkat gyűjtünk, szervezünk, csomagokat hozunk, pakolunk és szállítunk azért, hogy azoknak akiknek kevés jut a kézzelfogható szeretetből, ajándékokat tegyünk a karácsonyfa alá.</p>

Idén időseket ajándékozunk. Tesszük ezt azért, mert a megfáradt szépkorúak legalább annyira árvák, mint az elhagyott gyerekek. S az öregeket az elmúlt éveken való merengés, az emlékezés miatt talán még gyakrabban mardossa a fájdalom.

Sportolnának

A mérki ápoló-gondozó otthonba játékokat, könyveket már biztosan viszünk. De szeretnének kialakítani egy fizikoterápiás részleget is, hogy a fiatalok sportolhassanak, az idősebbek megőrizzék mozgásképességüket.

Zárt láncú videójukhoz gyűjtik a filmeket, és szívük szerint minden szobába tennének televíziót, hogy a gondozottak igazán otthon érezzék magukat.

Karácsonyi akció

Kedvezményezett: a megyei önkormányzat ápoló-gondozó otthona, Mérk
A gyûjtés helye: Kelet-Magyarország Szerkesztõsége, Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 4-6. Hétköznapokon 8-tól 16-ig a kisvárdai és a mátészalkai irodánk is.
A gyûjtés ideje: 2007.12.03-12.20.
Amit gyûjtünk: színes papír, kifestõ, foglalkoztató, rejtvényújság, társasjáték, kondícionáló-masszírozó eszközök, video-és hangkazetták, mosdószivacs, mosópor, tisztítóeszközök, higiéniai termékek, tartós élelmiszerek, megúnt híradástechnikai eszközök


- Pók Viktória -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!