Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.22. 16:09

Felesége nevezte be a győztes férjet!

<p>Több mint ötven ezer forint értékű italt pakolt kosarába pénteken a nyírbátori Bakó Tibor, a Kelet-Magyarország és a Szaltó Italáruház közös játékán. <dia width="850" height="630" alt="Felesége nevezte be a győztes férjet! 2007.12.22."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Feles_ge_nevezte_be_a_gy__337_ztes_f_rjet__/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Felesége nevezte be a győztes férjet! 2007.12.22." /></a></dia>&nbsp<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-Telekos%C3%A1r%20verseny%20video_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Két versenytársa – Somogyi Éva (Napkor) és Bakos Sándorné (Kocsord) – vígaszdíjként gazdag ajándékcsomaggal tért haza.

A verseny helyezettjei:

1. Bakó Tivadar (Nyírbátor) Telekosár értéke: 50.439 forint

2. Somogyi Éva (Napkor) Telekosár értéke: 48.949 forint

3. Bakos Sándorné (Kocsord) Telekosár értéke: 25.115 forint

Idén is sokan juttatták el a Kelet-Magyarországban található nyereményszelvényt a Szal-Tó Kft. valamelyik italáruházába, hogy részt vehessenek az év végi Telekosár versenyen. A három kisorsolt szerencsés december 21-én pakolta tele bevásárlókocsiját a nyíregyházi italdiszkontban, a Debreceni út 275. szám alatt, a márkás italkavalkádot azonban csak a legdrágábban vásárló versenyző vihette haza. A többieknek ajándékcsomaggal köszönte meg részvételét Tóth Attila üzlettulajdonos.

A Telekosár Verseny nyertese, a nyírbátoriBakó Tivadar több mint 50 ezer forint értékű italárut parancsolt kosarába pénteken a rendelkezésre álló 120 másodperc alatt!

– A nejem nevezett be a versenyre, örömmel állam a kihívás elé. A játék történetében én vagyok az első férfi nyertes, a finom italokat barátaimmal, szeretteimmel fogom elfogyasztani, illetve elajándékozok néhányat az ünnepek alatt. Az üzlet áruválasztéka rendkívül gazdag és átlátható, az árak pedig barátságosak. Persze, a pénztárnál ezúttal nem kellet fizetnem… – mesélte.
- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!