Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.04. 13:24

Vasárnap reggeli koccanás a temető előtt

<p>Nyíregyháza - Két személygépkocsi karambolozott egymással vasárnap reggel Nyíregyházán a temető előtt, személyi sérülés nem történt. <DIA alt="Vasárnap reggeli koccanás a temető előtt 2007.11.04." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Vas_rnap_reggeli_koccan_s_a_temet__337__el_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="10" alt="Vasárnap reggeli koccanás a temető előtt 2007.11.04." src="http://www.szon.hu/bilder/icons/kamera.gif" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/kocc_temetos_mozi_ps.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

Egy Toyota kanyarodott a Pazonyi tér felől balra nagy ívben haladva a Dózsa György utcára vasárnap reggel Nyíregyházán. A manőverbe valahol hiba csúszott, mert egy autó a Ferenc körút felől egyenesen haladva nekiütközött a kanyarodó gépkocsinak, és azt a járdán keresztül a parkba lökte.

Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár több százezer forint. A rendőrség vizsgálja a körülményeket.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!