Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.22. 11:34

Dióhéjban Máriapócsról és Nyírtelekről

<p>Máriapócs, Nyírtelek - Máriapócson tisztújítást is rendeztek a polgárőrök, Nyírtelek külterülete pedig útalapokkal lesz gazdagabb.</p>

Máriapócs
Október végén jegyezte be a bíróság a máriapócsi polgárőrség megalakulását. A civil szerveződés a megalakuláskor 36 fővel kezdte el segíteni a településen a rendőrség munkáját. A polgárőrök segítenek a búcsúk és egyéb rendezvények biztosításában, a vagyonvédelemben. Önzetlenül, anyagi ellenszolgáltatás néklül, a szó igazi értelmében önzetlenül szolgálnak. Tisztújítást is rendeztek a polgárőrök. A tagok újabb négy évre ismét a volt elnököt, Lőrincz Pétert választották meg vezetőjüknek. Az elnökség tagjai: Eszenyi László, Zelenyák Ágnes, ifj. Kiss László, az egyesület titkára Tamás László – tájékoztatta szerkesztőségünket Palóczy Tímea.

Nyírtelek
Útalapokkal lett, illetve lesz gazdagabb Nyírtelek két külterülete, Varjúlapos és Alsósóskút hatmillió forint értékben. Varjúlaposon már befejeződtek a munkálatok, minden lakott rész útja kapott útalapot. Alsósóskúton a novemberi időjárás függvényében készítik az útalapot a szakemberek.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!