Sport

2019.04.04. 08:53

Nemzetközi tornán jártak a DSC ifjú focistái

Debrecen - Harmadik alkalommal is meghívást kaptak a Debreceni Sport Club tanítványai.

Debrecen - Harmadik alkalommal is meghívást kaptak a Debreceni Sport Club tanítványai.

Szigetváron, a XV. Dél-Zselic Nemzetközi Kupa Fesztiválon szerepelt a közelmúltban a Debreceni Sport Club utánpótlás-labdarúgócsapata. A cívisvárosiak immár harmadik alkalommal kaptak meghívást a nagyszabású tornára, melyen ezúttal is szépen helytálltak.

Szakács Tamás, a Debreceni SC utánpótlás vezetője szerint nagy megtiszteltetés az egyesület számára, hogy immár rendszeres résztvevői lehetnek a kupának. – Egyedüli csapatként képviseltük a Hajdúságot, tanítványaink többek között horvát, szlovén, budapesti és tolnai gárdák ellen bizonyíthattak. Remek hangulatban teltek a mérkőzések, a cívisvárosi egylet méltó ellenfele tudott lenni a többi formációnak. Számomra az eredmény mindig másodlagos szempont, hiszen a játék öröme, a pályán való gondolkodás és a fegyelem az elsődleges – mondta a szakvezető, aki díjátadóként is közreműködött a gálán.

Érdekesség, hogy Szigetváron néhány éve a nulláról kezdtek mindent, utánpótlásuk egyáltalán nem volt, felnőtt csapatuk pedig legalulról indult. A vezetőség és az edzők kitartó munkájának köszönhetően azonban minden tekintetben fejlődnek. A Kell Egy Csapat Alapítvánnyal közreműködve és Horváth László főszervezésében idén is megrendezték a már hagyományos nemzetközi gyermek-utánpótlástornát. A négy hétvégén át tartó sportrendezvényen csaknem hatvan csapat fiataljai vettek részt.

HBN


A DSC csapata

Balogh Szilárd, Dombi Béla, Karalyos Bence, Mészáros Ádám, Rásó Roland, Rásó Márk, Soós Panna, Soós Martin, Csonka Lénárd, Drozdik Lili, Drozdik Nóra, Molnár László, Hafner Dávid, Varga Zoltán, Hegyes Máté, Balog Zoltán, Elekes Zoltán. Vezetőedző: Szakács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!