Sport

2019.04.03. 08:54

Nem jutottak elődöntőbe a DEAC röpisei

Debrecen - A Kecskemét kettős sikerrel jutott túl a debreceni röplabdásokon.

Debrecen - A Kecskemét kettős sikerrel jutott túl a debreceni röplabdásokon.

Nem sikerült bravúrt elérni, így maradt a 6. helyen, és innen várhatja a további meccseket a DEAC férfi röplabdacsapata. A vasárnapi hazai mérkőzésen, a DESOK-ban is a Kecskemét akarata érvényesült (3:0), akárcsak három nappal korábban saját pályáján. A két nyert meccsig tartó párharc végén így a kecskemétiek örülhettek, hiszen kettős sikerrel bejutottak a legjobb négy közé az NB I.-es bajnokságban (Extra Liga) – számolt be róla a DEAC honlapja. A cívisvárosiak az 5–6. helyért folytathatják a MAFC ellen, az időpontot később jelölik ki. Ezt követően pedig, a helyezéstől függően az alsóházból kapnak ellenfelet a hajdú-bihariak.

„A nagyon jó játékerőt képviselő Kecskemét végig feszített tempót diktált, és igazolta az előzetes várakozásokat. Mi próbáltuk megnehezíteni a dolgukat, ahogy tudtuk. Bízom benne, hogy a folytatásban több sikerélmény jut majd nekünk is” – értékelt a klub honlapján Fodor Antal, a DEAC vezetőedzője.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!