Sport

2019.04.02. 11:24

A Sport TV stúdiójában tartják a BL-sorsolást

Budapest - A Sport TV-ben zajlik a Delo Women’s EHF Final4, a női BL négyes döntőjének sorsolása.

Budapest - A Sport TV-ben zajlik a Delo Women’s EHF Final4, a női BL négyes döntőjének sorsolása.

Május 11–12-én rendezik a budapesti Papp László Sportarénában a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét. A női klubkézilabdázás csúcspontját megelőző egyik legfontosabb esemény a sorsolás, amelyen kialakul az elődöntők párosítása.

Az EHF Marketing, a Magyar Kézilabda Szövetség és a Sport TV együttműködésének köszönhetően a Sport TV Harmadik Félidő című kézilabda-műsorának is otthont adó megújult stúdióban rendezik majd a négyesdöntő sorsolását április 16-án, kedden 18 órától.

„Először fordul elő a sorozat történetében, hogy egy tévéstúdióban rendezzék a Final4 sorsolását. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az MKSZ és az EHF választása ránk esett, úgy gondoljuk, a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája közvetítéseink színvonalának elismeréseként választottak minket. Szurkolunk azért, hogy mindkét magyar csapat érintett legyen a sorsoláson és persze az EHF Final4-on is” – fogalmazott Málnay B. Levente, a Sport TV-t üzemeltető AMC Networks International – Central and Northern Europe ügyvezető alelnöke.

A Győr és a Fradi

Jelenleg még nyolc csapat, köztük két magyar verseng, hogy ott legyen a végső megméretésen. A címvédő Győri Audi ETO KC a dán Odensével, az FTC-Rail Cargo Hungaria az orosz Rosztov-Donnal mérkőzik meg a negyeddöntőben.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!