Sport

2019.03.27. 17:21

Telitalálat: lövész hallgatók sikere

Debrecen - Arany- és ezüstérmet nyert a Debreceni Egyetem két hallgatója a Légpuskás Postaverseny Országos Döntőjében. Madarász Tibor Fábián a felnőtt férfi küzdelmekben második lett, csapatban pedig Huszár Zoltánnal együtt első helyezést ért el – írja a <a href="http://hirek.unideb.hu/hu/hir/20190327_telitalalat-lovesz-hallgatok-sikere" target="_blank" rel="noopener">hirek.unideb.hu</a>.

Debrecen - Arany- és ezüstérmet nyert a Debreceni Egyetem két hallgatója a Légpuskás Postaverseny Országos Döntőjében. Madarász Tibor Fábián a felnőtt férfi küzdelmekben második lett, csapatban pedig Huszár Zoltánnal együtt első helyezést ért el – írja a hirek.unideb.hu.

Második alkalommal rendezte meg a Honvédelmi Sportszövetség a Légfegyveres Lövész Kupa Postaverseny Országos Döntőjét. Március 22-én a Budapesti Olimpiai Központ (BOK) csarnokában mintegy 200 gyermek küzdött a győzelemért a lőállásokban. A 10 méteres viadalon azonban idén először két új kategóriában is versenyt hirdettek: a felnőtt férfiak és nők között.

A Debreceni Egyetem másodéves mechatronikai mérnök hallgatója, Madarász Tibor Fábián ezüstérmet szerzett a felnőtt férfiak versenyében. A Debreceni Lövészsuli SE színeiben indult sportoló a felnőtt csapatversenyben az aranyérmet is megszerzete. A győztes csapat tagjaként a DLSE másik kiválósága, Huszár Zoltán, a Gazdaságtudományi Kar másodéves vidékfejlesztési agrármérnök hallgatója is a dobogó legfelső fokára állhatott.

- Debreceni Egyetem -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!