Sport

2019.03.19. 16:14

Kihozta a libabőrt a Főnix a fiatal tehetségből

Debrecen - Az MK-győztes Győr játékosa pedig elmondta, a Fradi most is tudott újat előhúzni a tarsolyból. Pásztor Noémi és Tomori Zsuzsanna nyilatkozott a hétvégi négyes döntőről.

Debrecen - Az MK-győztes Győr játékosa pedig elmondta, a Fradi most is tudott újat előhúzni a tarsolyból. Pásztor Noémi és Tomori Zsuzsanna nyilatkozott a hétvégi négyes döntőről.

Rengeteg szurkoló volt kíváncsi a múlt hétvégén Debrecenben megrendezett női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjére. Több ezren gyűltek össze a Főnix Csarnokban, hogy drukkoljanak kedvenceiknek. Szombaton, az első elődöntő a Fradi sikerét hozta, Elek Gábor tanítványai 33–26-ra győzték le a Dunaújvárost. A másik meccsen a Győr 39–26-ra nyert az Érd ellen, ezzel bebiztosítva döntős helyét. Másnap a bronzmeccsen az érdiek jártak sikerrel, 31–21-re gyűrték le az újvárosiakat. A fináléban sem történt meglepetés, a címvédő győriek viszonylag simán, 32–29-re húzták be az FTC elleni összecsapásukat.

Örült, hogy visszatért

Pásztor Noémi, a Ferencváros fiatal tehetsége lapunknak elmondta, a Dunaújvárossal szemben próbáltak energiát spórolni, hiszen tudták, a Győr elleni döntő biztos, hogy nehezebb lesz. – Voltak hibáink, de összességében örülünk, hogy bejutottunk a döntőbe. A Főnix Csarnok kihozta belőlem a libabőrt. Arra a zenére vonultunk be, mint nyáron is, amikor junior világbajnokok lettünk. Fantasztikus volt ide visszatérni – fogalmazott Pásztor.

Az MK-győztes Győriektől a rutinos Tomori Zsuzsanna nyilatkozott. – A döntő a volt legfontosabb mérkőzés a hétvégén. Számomra pedig az, hogy 24 óra alatt minél jobban regenerálódjak. Ezért szombat éjszaka próbáltam hosszan, hasznosan aludni, és különböző praktikákkal is éltem. A Fradi ellen bárhol is játszunk, mindig presztízsmeccsről beszélhetünk. Most sem volt másképp, sokszor találkozunk egy szezonon belül, de mindig tud valami újat előhúzni a tarsolyból a Ferencváros is!

PI


[related-post post_id="4174612"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!