Sport

2019.03.30. 21:49

Két góllal válaszolt a Vidi a Loki találatára

Debrecen, Székesfehérvár - A MOL Vidi FC 2-1-es győzelmet aratott a Debrecen fölött a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában, szombaton.

Debrecen, Székesfehérvár - A MOL Vidi FC 2-1-es győzelmet aratott a Debrecen fölött a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában, szombaton.

A mérkőzés első 10 perce egyértelműen a MOL-Vidié volt, sőt egy ordítóan nagy helyzetből a vezetést is megszerezhette volna a hazai csapat, Nagy azonban hatalmasat védett. A félidő közepe kiegyenlített játékot hozott, helyzet ugyanakkor egyik oldalon sem volt, mindkét csapatnál sok hiba csúszott a játékba. Harminc perc elteltével a Loki vette át a játék irányítását, Szécsi akár gólt is szerezhetett volna. Előbb a kapu mellé rúgta, majd ugyancsak a kapu mellé fejelte a labdát közelről. A félidő végére a hazaiak lettek aktívabbak, de a jól védekező vendégek nem emgedtek gólhelyzetet kialakítani. Igazságos eredménnyel, 0-0-val vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidőt lassan kezdte mindkét csapat, majd Tőzsér csodálatos szabadrúgásgóljával megszerezte a vezetést a Loki. A gól után a Loki magára húzta a Vidit, helyzetek azonban nem voltak. Az egyenlítő találat egy védhető lövés volt, ettől vérszemet kapott a hazai csapat, és még nagyobb lendületre kapcsolt. A beszorult Lokinak akár kegyelemdöfés is lehetett volna a Vidi vezető gólja, de a végén két gólszerzési lehetősége is volt a csereként beállt Zsórinak, ezek azonban kimaradtak.


[related-post post_id="4189347"]

[related-post post_id="4188527"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!