Sport

2019.02.27. 14:12

Mester Petra edző rekordidővel győzött

Debrecen - Hétvégén rendezték az első Fórum challenge akadálypályás versenyt.

Debrecen - Hétvégén rendezték az első Fórum challenge akadálypályás versenyt.

A Vezér Fitness a megmérettetés mindkét napján képviseltette magát.

Délelőtt a fiatalok

Szombaton délelőtt a csapatok versenye zajlott három kategóriában: előbb 10-14 évesek és a 14-18 évesek, délután pedig a felnőttek mutatták meg ügyességüket. A felnőttek számára is igazi kihívást jelentő akadálypályán a 10-14 évesek között 2 lánycsapattal indultak a debreceniek, ebből az egyik ötösfogat nyert is, 15 perc 31 mp alatt mentek végig a Bodnár Lilla, Miskei Zsófia, Vida Viki, Lakatos Léna és Kecskés Karina alkotta ötösfogat. A másik gárda a negyedik helyet szerezte meg, tagjai: Nagy Anna, Huszti Zsófia, Takács Lujza, Tar Szofi, Barna Zsófia voltak.

Délután a felnőttek között egy vegyes gárda indult, a 4 lányból és 1 fiú edzőből álló csoport a dobogó alsó fokára fért fel a hét együttest számláló mezőnyben. A csapat tagjai: Kecskés Melinda, Mester Petra, Rigó Karolina, Mogyorósi Alexandra, és Iberhalt Máté voltak.

Országos rekord

Vasárnap az egyéni versenyzők között az egyik vezéres oktató, Mester Petra a felnőtt női versenyzők között első helyen végzett. Petra annyira jó időt ment az akadálypályán, hogy az országos re­­kordidőt is megdöntötte.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!