Sport

2019.02.08. 16:12

Futást adtak nászajándékba

Debrecen - Dombi Tibiék benevezték a Tankcsapda frontemberét a bécsi maratonra.

Debrecen - Dombi Tibiék benevezték a Tankcsapda frontemberét a bécsi maratonra.

Régóta köztudott, hogy a DVSC korábbi focistája, Dombi Tibor és Lukács László, a Tankcsapda zenekar frontembere nagy barátok. Az sem titok, hogy mindketten szeretik a hosszú távokat futva megtenni, nem is csoda, hogy Dombi, futótársaival a zenésznek és feleségének a bécsi maratonon való részvételt vették nászajándékba.

Lehet, nyúl lesz

– Ezen a távon megvannak a saját céljaim, ám legutóbb nem sikerült a tervezett időt teljesíteni – vallotta meg az egykori szélső. – Így aztán elgondolkodtam, hogy idén a saját iramomban fussak, vagy kísérjem Lacit? Arra jutottam, hogy lehet, nyúl leszek, viszont nem a klasszikus. Ha abban maradunk, hogy Lacinak szüksége van rám, ott leszek mellette. Azonban kiderült, jön velünk egy szintén nem túl tapasztalt maratonista is, lehet, hogy ők mennek együtt, én pedig nyomom a saját tempómban. Ez még nem dőlt el, de mindannyian várjuk az osztrák fővárosban, április elején rendezendő versenyt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!