Sport

2019.02.16. 16:26

"A játékosok kitették a lelküket"

Debrecen – A DVSC vs. FTC (2-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Szergej Rebrov értékelte a látottakat.

Debrecen – A DVSC vs. FTC (2-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Szergej Rebrov értékelte a látottakat.

Herczeg András: Első félidő első részében a Ferencváros nagyon bekezdett, akkor mi pontatlanok voltunk. A második részében fentebb mentünk, labdát szerezni. A végén igyekeztünk letámadni a Fradit, ne tudjanak építkezni. A játékosok egy nagyon fontos mérkőzésen nagyszerűen játszottak. Kitették a lelküket, nagyon fontos győzelmet arattak egy nagyszerű Ferencváros ellen. Izgalmas mérkőzésen, nagyon fontos győzelmet értünk el.

Szergej Rebrov: Nem vagyok elégedett az eredménnyel, de döntetlennel sem lettünk volna beljebb. Hasonló volt a helyzet, mint az Újpest ellen, lőttünk egy gólt, kaptunk egyet és nem tudtunk másikat lőni. Mondtam, a gól után sem szabad leülnünk, helyzeteket kell kialakítani, menni kellett volna tovább.


[related-post post_id="4144542"]

[related-post post_id="4143921"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!