Sport

2019.01.09. 13:17

Még nem tudni, hogy hol játszik a Veszprém

Veszprém - Dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt többek között arról, hogy a gárda hol játszhatja a mérkőzéseit, amíg bővítik a Veszprém Arénát.

Veszprém - Dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt többek között arról, hogy a gárda hol játszhatja a mérkőzéseit, amíg bővítik a Veszprém Arénát. Igyekeznek az EHF-fel találni egy olyan megoldást, hogy minél több BL-meccset még Veszprémben tarthassanak meg.

Jól akarják csinálni

„Fogalmam sincs, hogy hol fogunk játszani. Azért nem, mert ez egy nagyon érdekes időzítési kérdés. Ha abban a szerencsés helyzetben lennénk, hogy az ütemezés mondjuk idén december végével kezdődne el, és mondjuk az EHF-fel meg tudnánk azt beszélni, hogy a kialakult helyzet miatt hadd játsszuk le az itthoni meccseinket az első körben, akkor csak a következő fél szezont kellene valahova elvinnünk, de nem BL-t, hanem csak gyakorlatilag a magyar bajnokságot – árulta el Csík Zoltán arról, milyen terveik vannak a Veszprém Aréna bővítése alatti időszakban. – A szakemberek roppantul rajta vannak ezen, elfogadva az érvrendszereinket, hogy ezt jól értékeljék, jól megcsinálják” – fogalmazott a sportvezető.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!