Sport

2019.01.23. 16:20

Elmondta a Loki támadója, mit érzett a műtét után

Debrecen - Bereczki Dániel egyre jobban érzi magát fizikálisan és lelkileg egyaránt. A debreceni játékos a klubhonlapnak nyilatkozott állapotáról.

Debrecen - Bereczki Dániel egyre jobban érzi magát fizikálisan és lelkileg egyaránt. A debreceni játékos a klubhonlapnak nyilatkozott állapotáról.

A DVSC támadója, Bereczki Dániel tavaly októberben szenvedett keresztszalag-szakadást a bal térdében. A játékost meg kellett műteni, de elmondása szerint már egyre jobban van.

- Jól sikerült az operáció, és azóta is mindent rendben talált az orvos a kontrollokon - mondta a dvsc.hu-nak Bereczki Dániel.

– Most már jobban vagyok fizikálisan és lelkileg egyaránt, ugyanis a műtét utáni közvetlen időszak elég nehéz volt mindkét szempontból. Ahogy haladok előre, és egyre több mindent csinálhatok, egyre jobban érzem magam.

Már nem vagyok annyira ágyhoz kötve, mint az elején, de a napjaimat nagyrészt a gyógytornám teszi ki, emellett egyre többet tudok eljárni itthonról, az utóbbi időben párszor sikerült a srácokkal is összehozni egy-két programot.”

Pont a héten kell visszamennem egy kontrollra, és ha minden rendben lesz, akkor elkezdhetem a munkát Misivel (Dankó Mihály rehabilitációs edző – szerk.) is kint Pallagon - nyilatkozta a klubhonlapnak a támadó.


[related-post post_id="4118161"]

[related-post post_id="4115421"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!