Sport

2019.01.28. 11:38

Balmazújváros: megvolt a főpróba

Balmazújváros - A narancssárga-feketék ikszeltek a Cigánddal, következik a tavaszi nyitány.

Balmazújváros - A narancssárga-feketék ikszeltek a Cigánddal, következik a tavaszi nyitány.

Két felkészülési mérkőzést is játszott a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő az elmúlt öt napban, melyből a hétvégén lejátszott, Cigánd elleni már a hamarosan rajtoló tavaszi szezon főpróbája volt.

Gyirmóton kezdenek

Előbb szerdán léptek pályára az újvárosiak a román ACS Fotbal Recea alakulatával csaptak össze hazai pályán, és Óvári Zsolt 78. percben született góljával 1–0-ra nyertek.

Szombaton megtartották a bajnoki főpróbát is, ugyanis a Cigánd alakulata látogatott Balmazújvárosba. A mérkőzés 1–1-re végződött, hazai részről Zádori Krisztián volt eredményes, majd Jakub Novotny egalizált.

A balmazfoci.hu-nak így értékelte a meccset a horvát szakvezető, Toni Golem: „Jó mérkőzést játszottunk. A Cigánd futballozni jött ide, nem védekezni akart, hanem a támadásvariációkat próbálgatta, letámadott. Szintfelmérőnek is megfelelt. A góllövésekben fejlődnünk kell. Támadó szelleműbb játékra fogunk készülni a felkészülés utolsó periódusában – fogalmazott a mester.

A balmazújvárosi legénység vasárnap 17 órától már bajnoki pontokért játszik, idegenben a Gyirmót ellen kellene helytállniuk.

HBN


[related-post post_id="4112768"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!