Sport

2018.12.06. 08:25

Négy érmet is szereztek a DSI-s tollasozók

Debrecen, Hajdúszoboszló - Tóth Kristóf a kemény olaszországi edzőtábor után is bizonyította tehetségét.

Debrecen, Hajdúszoboszló - Tóth Kristóf a kemény olaszországi edzőtábor után is bizonyította tehetségét.

Két kategóriában (U17, U13) rendezték meg nemrégiben a Szoboszló Kupa országos tollaslabda-ranglistaversenyt, melyen a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola (DSC-SI) versenyzői igen eredményesen szerepeltek, összesen két arany- és két ezüstérmet szereztek.

Az U17-esek között négy debreceni induló volt, közülük a még az U15-ös korosztályos válogatott Orosz Tekla, Kovács Fanni és Tóth Kristóf most is bebizonyította, hogy nem véletlenül az ország legjobbjai. Kovács Fanni és Siska Emese egyéniben két győzelmet aratva a legjobb 8 között végzett.

Két ezüst a lányoktól

Orosz Tekla egyéniben a döntőig menetelt, ott azonban kikapott a két évvel idősebb hajdúszoboszlói Mészáros Petrától. A DSC-SI leány párosa, Kovács Fanni és Orosz Tekla szintén második helyezést ért el. Tóth Kristóf egy kemény olaszországi edzőtábor után veselkedett neki a viadalnak, de így is magabiztosan győzedelmeskedett mind egyéniben, mind pedig fiú párosban.

Igazolták tehetségüket

Az U13-as korosztályban három DSI-s volt érdekelt. Aglia Lontang, Galla Gergő, Vizer György is még most kezdi versenyzői pályafutását, fiatalok, és hiányzik még a rutinjuk, azonban igazolták tehetségüket, és tudásszintjüknek megfelelően szépen teljesítettek.

HBN


Eredmények

U17-es korosztály

Fiú egyéni

1. Tóth Kristóf

Fiú páros

1. Tóth Kristóf, Tóth Levente (Hajdúszoboszló)

Leány egyéni

2. Orosz Tekla

Leány páros

2. Orosz Tekla, Kovács Fanni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!