Sport

2018.12.21. 13:03

Év sportolója: indul a második etap

Debrecen - Az olvasók jelöltek, így kezdődhet a voksolás, ami arról dönt, kik lesznek ott a végső listán.

Debrecen - Az olvasók jelöltek, így kezdődhet a voksolás, ami arról dönt, kik lesznek ott a végső listán.

Szinte hihetetlen, de ismét eltelt egy esztendő, újra keressük az év legjobb hajdú-bihari sportolóit, azokat, akik 2018-ban olyan kimagasló teljesítményt nyújtottak, hogy produkciójuk elismerést érdemel! Akárcsak a tavaly, ezúttal is hat kategóriában – felnőtt férfi és női sportoló, csapat, edző, utánpótlás férfi és női sportoló – voksolhatnak olvasóink a legjobbakra.

A játék menete nem változik a 2017-es kiíráshoz képest. Szerkesztőségünk minden kategóriában kiemelt öt-öt jelöltet, s december 13-a és 20-a között a Hajdú Online-on olvasóinktól vártuk a további javaslatokat, kik csatlakozzanak hozzájuk.

A jelölések megérkeztek, így mostantól először azokra szavazhatnak – ugyancsak a HAON-on – december 22-e és 27-e között a játékra kedvet érzők, akiket az olvasók ajánlottak; kategóriánként a legtöbb voksot kapó öt-öt sportember, illetve csapat kerül a végleges mezőnybe, a kiemeltek mellé. Immár tíz-tíz jelölt várja az utolsó fordulóban a szavazatokat – voksolni ezúttal is a Naplóban megjelenő szelvényen, valamint a Hajdú Online-on lehet, december 29-e és január 8-a között.

Január 10-én kiderül

A közönség által odaítélt elismeréseken túl a Napló sportrovatának tagjai szakmai díjakat osztanak ki. Az eredményeket január 10-én hozzuk nyilvánosságra. Figyeljék a Hajdú-bihari Naplót, valamint a Hajdú Online-t, és játsszanak velünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!