Sport

2018.11.21. 08:09

MVFC: a vártnál szorosabb siker

Berettyóújfalu - A Szigetszentmiklós együttesénél is jobbnak bizonyult a Berettyóújfalu.

Berettyóújfalu - A Szigetszentmiklós együttesénél is jobbnak bizonyult a Berettyóújfalu.

Az újonc Szigetszentmiklós otthonába látogatott hétfőn este, a férfi futsal NB I. 10. fordulójában az MVFC. A 10. percben Javi Sanchez szerzett vezetést, a hazaiak még a szünet előtt egyenlítettek. Ám itt még nem volt vége, Gál István tett róla, hogy előnnyel mehessenek pihenőre az újfaluiak. A fordulás után, a végjátékhoz közelítve ismét Javi Sanchez volt eredményes, majd rögtön utána a Szigetszentmiklós is szerzett még egy gólt, de a Mezei-Vill így is nyerni tudott, 3—2.

Nem vár könnyű hét Rábl Jánosékra, ugyanis szerdán a Magyar Kupában, a legjobb 16 között kell bizonyítaniuk, 19.30-tól a Kecskemét ellen meccselnek, idegenben. A debreceniek is szerdán játszanak a kupában, Elek Gergő tanítványai 20.15-től a REAC vendégeként lépnek pályára. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Majd pénteken 18.30-tól, a bajnokság 11. körében a DEAC látogat a Pálfi István Rendezvénycsarnokba. A megyei rangadó első felvonásán, még szeptember 10-én 7—0-ra nyert az Újfalu a DESOK-ban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!