Sport

2018.11.10. 17:09

Jó erőben érzi magát, és a súlyával sincs gond

Debrecen - A Taskó Fighting harcosa egy komplex ellenféllel találkozik Révkomáromban.

Debrecen - A Taskó Fighting harcosa egy komplex ellenféllel találkozik Révkomáromban.

A hétvégén ismét az oktagonba lép Kálucz Martin, a Taskó ­Fighting harcosa. A 25 éves fighter a révkomáromi sportcsarnokban szombaton megrendezendő Cage Fighting 5 elnevezésű gálán fogja vívni az egyik fő mérkőzést. Az esemény igen színvonalasnak ígérkezik, 9 amatőr (3×3 perc) és 5 profi (3×5 perc) MMA szabályrendszerű mérkőzést láthatnak majd az érdeklődők. Kálucz ellenfele a cseh Vojtech Garba lesz, akivel 84 kilóban fog összecsapni. A debreceni sportoló megfelelő önbizalommal várhatja a küzdelmet, hiszen az elmúlt meccseiből győztesen került ki.

– A felkészülés célegyenesébe értünk, jó erőben érzem magam, a súlyommal sincs gond, szóval bizakodva tekintek a találkozó elé. Ellenfelemről már láttam videókat, egy komplex harcos: jó a lábmunkája, de a földön is remek, pont olyan harcos, akivel látványos csatát lehet vívni. Velem tart az edzőm, Lókodi Attila, a klubtól Taskó Rodrigó, valamint jó barátom, Gönczi János, ők állnak majd a „ringsarokban” is a mérkőzés alatt – árulta el Kálucz.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!