Sport

2018.11.01. 14:32

Fényes Eb-érmeket szereztek a Vezér Fitness lányai

Debrecen - Arany, ezüst és bronz is került a debreceni apróságok kollekciójába.

Debrecen - Arany, ezüst és bronz is került a debreceni apróságok kollekciójába.

A Vezér Fitness versenyzői is részt vettek október végén a Tatabányán rendezett INBA/PNBA Naturál Testépítő- és Fitness Európa-bajnokságon.

Mint az egyesület elnökétől, Kecskés Melindától megtudtuk, a versenyre már pénteken leutazott a csapat. – A Vértes Agorája sportcsarnokban volt a regisztráció – nyilatkozta Melinda. – A verseny szombat reggel kezdődött, a gyerekkategóriák délelőtt kerültek sorra, ahol a legkisebb korcsoport mutatta be elsőnek a gyakorlatokat. A 6–7 évesek között Szécsi Dóri ötödik helyezett, a 8–9 évesek között – ez volt a legnépesebb korcsoport – Huszti Zsófia 7. lett. A 10–11 évesek között Vida Viktória az Európa-bajnoki bronzérmet szerezte meg, ugyanebben a korcsoportban Szabó Amanda ötödik helyezést ért el. A 12–13 évesek között Lakatos Léna aranyérmet szerzet, Kecskés Karina az Eb-ezüst boldog tulajdonosa lett. A lányokat a szüleik mellett az edzőik is elkísérték: Tarányi Rebeka, Lukács Tímea és Borsos Cintia. Utóbbi szintén bemutatta gyakorlatát. Nagyon jó hangulatú verseny volt, különleges érmekkel és ajándékokkal tértek haza a lányok.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!