Sport

2018.11.12. 16:12

DVSC: jól jön a bajnoki szünet

Debrecen - A Loki gyenge teljesítményt nyújtott Diósgyőrben, ezt a vezetőedző, Herczeg András is így látja.

Debrecen - A Loki gyenge teljesítményt nyújtott Diósgyőrben, ezt a vezetőedző, Herczeg András is így látja.

Nem tudta megismételni az utóbbi fordulókban mutatott játékát a DVSC múlt szombaton Diósgyőrben, éppen ezért nem is születhetett más eredmény, mint DVTK-győzelem. A vendégek úgy kaptak ki, hogy szinte semmilyen veszélyt nem jelentettek a borsodiak kapujára, és nagyon sok hiba jellemezte futballjukat.

Rossz döntéseket hoztak

– Adósak maradtunk az utóbbi hetek jó játékával, ezúttal gyenge teljesítményt nyújtottunk – nyilatkozta a Naplónak Herczeg András, a hajdúságiak vezetőedzője. – Nagyon sok pontatlanságot láttam, és rengeteg technikai hibát vétettünk. Rossz döntéseket hoztunk a támadó harmadban, olyankor is indításokkal próbálkoztunk, amikor a kombinatív játék lehetősége kínálkozott – fogalmazott a tréner, aki elmondta, semmilyen előjele nem volt a halovány produkciónak. – Megvan a találkozók előtti megszokott forgatókönyv, ezúttal sem csináltunk másképpen semmit, de a játékunk gyenge volt azon a délutánon, ez tény. Kedden találkozunk a csapattal, és meg fogjuk beszélni a történteket. Kíváncsi vagyok, ők miben látják az okokat, mert az egy dolog, hogy mi miként ítéltük meg kívülről – jelentette ki Herczeg.

Mint a tréner elmondta, a Diósgyőr nem lepte meg különösebben semmivel őket a pályán, a vereség nem ezen múlt. – Nem győztem a meccs előtti héten hangsúlyozni a srácoknak, hogy ne a helyezésekből induljanak ki, mert az utóbbi találkozóikon többször is pontokat szerezhettek volna a vereségek ellenére. Sokszor nem volt szerencséjük, elég csak a Honvéd, az Újpest vagy a Puskás Akadémia elleni összecsapásaikra gondolni. Tartottam a mérkőzéstől, tudtam, hogy nem lehet a Diósgyőrt egy kézlegyintéssel elintézni. Ilyen rossz meccsünk még nem volt a bajnokságban, és arra sem volt példa, hogy ennyire kevés veszélyt jelentettünk volna a kapura. Ennél sokkal aktívabban szoktunk játszani, most szinte nem volt előre játékunk – magyarázta a szakember.

Herczeg Andrástól megtudtuk, a lefújás után nem értékelte bővebben a látottakat, mert indulatosan nem szeret véleményt formálni.

A Loki csak a jövő hét szombaton lép pályára, mert a válogatott meccsek miatt szünet lesz a bajnokságban.

Ez után a pofon után nem jön rosszkor a szünet. Ha jó eredményt értünk volna el, akkor másképp vélekednék, de most nem árt egy kis lélegzetvételnyi idő a társaság számára, hiszen mindenkit bánt ez a kellemetlen vereség.”

TN


[related-post post_id="4046092"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!