Sport

2018.10.20. 21:02

„Készülünk egy hétfői, Tisza menti El Clásicóra”

Hajdú-Bihar - A 10. fordulót rendezik a hétvégén a labdarúgó megyei másodosztály északi csoportjában, mutatjuk a szombati eredményeket.

Hajdú-Bihar - A 10. fordulót rendezik a hétvégén a labdarúgó megyei másodosztály északi csoportjában, mutatjuk a szombati eredményeket.

Egyeki SBSE–Nyíracsád Petőfi SE 3–2 (1–2)

110 néző Vezette: Papp J. (Géhl B., Árva A.)

Egyek: Kalóz I. – Farkas Z., Lipták M., Zsólyomi D., Torma S. (Kiss A.), Len Sz. (Kiss S.), Csala R. (Balogh M.), Farkas II.  Z., Len Á. (Farkas Cs.), Újvári K. Edző: Farkas Zoltán.

Nyíracsád: Klenik D. – Keczán K. (Maczó Cs.), Klenik Gy., Maczó K., Gugg K., Lakatos M., Balogh T., Árvai Sz., Bak D., Szőke M., Rózsa N. Edző: Kedves György.

Gól: Farkas Z., Farkas II.  Z., Torma S., illetve Balogh T., Maczó K. Jók: Farkas Z., Farkas II.  Z., Farkas L., Len Á., illetve senki Kiállítva: Rózsa N. Ifi: 7–2.

Farkas Zoltán: Végre!

Kedves György: 2–0-s vezetést szereztünk a mérkőzés első tíz percében. Sajnos ezt az előnyt nem tudtuk megtartani, mert nem a játékkal voltunk elfoglalva, mivel erős volt az ellenfél.


ÚGYSE–Józsa SE 5–1 (1–1)

100 néző Vezette: Jánvári T. (Erdélyi T., Németh M.)

Újszentmargita: Áfra T. (Kovács I.) – Visegrádi D., Tóth I., Vénig A., Puzsár A., Visegrádi P., Nagy Cs. (Szabados M.), Szabó I., Zsiga R., Koroknai B. (Burkó Z.), Rédai N. Edző: Varga Gábor.

Józsa: Fejér G. – Ale M., dr. Valóczki J., Bazsó O., Szabó M. (Babics A.), Borbíró D., Bucskó I., Lukács L., Iványi Á., Zabiák P. (Jóvér J.), Brehószki B. Edző: Szabó László.

Gól: Visegrádi D.(2), Rédai N., Nagy Cs., Szabó I., illetve Iványi Á. Jók: mindenki, illetve senki Ifi: félbeszakadt.

Varga Gábor: Az első félidőben úgy tűnt, hogy két azonos képességű csapat játszik egymás ellen, de a második félidőben egy parádés támadójátékkal és nagyon jó védekezéssel szebbnél szebb akciókat vezettünk, melyek gólokban mutatkoztak meg.

Szabó László: A mérkőzés első felében nem jó játékkal, de irányítani tudtuk a mérkőzést. A második félidőben a gyenge játékhoz még gyengébb hozzáállás párosult, ez adta a végeredményt.


Tiszacsegei VSE–Nyírmártonfalva SE 1–4 (1–1)

30 néző Vezette: Vasziliu T. (Varga Gy., Zámbó T.)

Tiszacsege: Árva A. – Gréz K., Csernik J., Csurgó Á. (Baranyi Cs.), Simon Z., Szalai M., Bay B., Katona Cs., Nagy L., Rézműves G., Draveczky L. Edző: Sallai Szabolcs.

Nyírmártonfalva: Sándor K. – Konyári S., Kiss G., Tóth T., Dobrai G., Szemán N., Szemán T., Bálega Cs., Szemán B., Szakály P. (Boros R.), Mezei S. Edző: Konyári Sándor.

Gól: Csernik J., illetve Tóth T.(3), Szemán N. Jók: senki, illetve Mezei S., Bálega Cs., Sándor K., Tóth T. Ifi: 5–2.

Sallai Szabolcs: Ameddig bírtuk erővel, addig partiban voltunk egy jó csapat ellen. Sajnos a végére elfáradtunk, ezért megérdemelt nyírmártonfalvai győzelem született. De emeljük a fejünket, és készülünk egy hétfői, Tisza menti El Clásicóra.

Konyári Sándor: Idegenben, nagyon sok hiányzóval is megmutatta a csapat, hogy tud küzdeni. Főleg az eddig kevesebbet játszó emberek bizonyították, hogy lehet rájuk számítani, felnőttek a feladathoz. Helyzetek sora maradt ki, de ma ez is belefért. Egy csapat, vagy annak játékosai temetni próbáltak minket a héten, bár még mindig van közte kilenc.


[related-post post_id="4024576"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!