Sport

2018.10.16. 11:01

Cristiano Ronaldo visszatér a Sport TV-re

Budapest - Az Olasz Kupa-mérkőzéseket decembertől közvetíti a csatorna.

Budapest - Az Olasz Kupa-mérkőzéseket decembertől közvetíti a csatorna.

A 2018–19-es szezontól a Sport TV közvetíti az Olasz Kupa küzdelmeit, amelyben a legjobb csapatok is szerepelnek. Ronaldo mellett Nagy Ádámért és a sztárcsapatokért szurkolhatunk.

Az elkövetkező években kizárólag itt lesznek láthatók a Coppa Italia, azaz az Olasz Kupa mérkőzései. A jogszerzésnek köszönhetően a Sport TV képernyőjén biztosan feltűnik majd a Cristiano Ronaldót a soraiban tudó Juventus, a magyar válogatott Nagy Ádámmal felálló Bologna, illetve olyan további világhírű csapatok, mint a Napoli, a Roma, a Milan, az Inter, a Lazio vagy a Fiorentina. Az már csak egy érdekesség, hogy egy alsóbb osztályban szereplő magyar játékosnak is szurkolhatunk majd. Adorján Krisztián csapata, a Virtus Entella ugyanis eljutott negyedik körig, és biztosan játszik a ­Genoa-val decemberben.

Decemberben indul

A közvetítéssorozat a negyedik körrel kezdődik december elején, majd januárban a nyolcad és negyeddöntővel folytatódik. Februárban vívják az elődöntők első és második mérkőzéseit, a finálé pedig április 25-én lesz a római Stadio Olimpicóban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!