Sport

2018.10.09. 19:01

A szép idomok versenye

Debrecen - Kiváló eredményeket értek el az Energym Fitness & Body Building edzőterem sportolói.

Debrecen - Kiváló eredményeket értek el az Energym Fitness & Body Building edzőterem sportolói.

Hungarian Inba Elite Tour nemzetközi naturál testépítő és fitneszbajnokságot rendezett az elmúlt hétvégén az Energym Fitness & Body Building edzőterem a Hotel Lycium nagytermében. A versenyen 6 ország sportolói mérettették meg magukat 25 kategóriában.

Elégedettek voltak

– Ez volt az Energym első ilyen nagyszabású rendezvénye, mely ráadásul vb-kvalifikációs verseny is volt egyben. A visszajelzések alapján azt mondhatom, remekül sikerült tető alá hozni ezt a viadalt, Estók Endre, az INBA magyarországi elnöke is elégedett volt, és ígéretet kaptunk, hogy jövőre is megszervezhetjük. Külön öröm, hogy a naturál testépítés láthatóan egyre nagyobb teret hódít, a sportolók megmutatták, hogy így is lehet. Hazai szempontból is kiválóan sikerült a bajnokság, két arany- és két bronzérmet is szereztek az Energym versenyzői, emellett pedig több értékes helyezést is begyűjtöttünk, ami azért is nagy szó, mert roppant erős volt a mezőny. Ráadásul pár nappal a viadal előtt Romániában vettünk részt egy szintén nehéz megmérettetésen, ami pluszban nehezítette a sportolók dolgát, hiszen hosszabb ideig kellett csúcsformában lenniük – mondta el lapunknak Nagy Imre, az Energym személyi edzője, aki hozzátette, nagyon tiszta volt a verseny, ezt mutatja, hogy az összes doppingvizsgálat negatív lett.

Csodás eredmények

Megtudtuk, Szabó Orsolya (Miss Figure Open) és Fodor István (Masters Bodybuilding +40 év) a legjobbnak bizonyult. A dobogó harmadik fokára állhatott fel Gergely Rebeka (Junior Bikini Model Open), illetve Molnár-Révész Krisztina (Sport Model +35 év).

A negyedik helyen zárt Pusztai Roland (Mr. Physique -177 cm), ötödik lett Szabó Patrícia (Junior Bikini Model Open), valamint Ugrai Gergő (Junior Bodybuilding Open). A hatodik pozíciót csípte meg Tar János (Junior Bodybuilding Open). Hetedikként rangsorolták Vaskó Tímeát (Sport Model +165 cm), Papp Szabolcsot (Mr. Physique +177 cm), és Varga Dánielt (Mr. Physique +177 cm) is. A kilencedik legjobbnak látták Ciesla Erikát (Bikini Model +165 cm).

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!