Sport

2018.09.01. 20:59

„Számunkra most kezdődött el a bajnokság”

Hajdú-Bihar - A Józsa egy góllal verte a Téglást a labdarúgó megyei másodosztály északi csoportjának szombati játéknapján, a harmadik fordulóban.

Hajdú-Bihar - A Józsa egy góllal verte a Téglást a labdarúgó megyei másodosztály északi csoportjának szombati játéknapján, a harmadik fordulóban.

Józsa SE–Téglási VSE 3–2 (1–1)

50 néző Vezette: Kovács Á. (Todorán G., Erdélyi T.)

Józsa: Goron B. – Ale M., Kalina L. (Vecsei J.), Dr. Valóczki J., Bazsó O., Papp R., Borbíró D., Nyerges D. (Szabó M.), Bucskó I. (Zabiák P.), Szabó G., Brehószki B. Edző: Zombor Sándor.

Téglás: Zsiros V. – Móré B., Szabó G., Künstler A., Horváth P., Papp F., Tóth Cs. (Sigér S.), Jánosik G. (Kovács G.), Kovács Á., Nagy N. (Kocsány Z.), Szőllősi L. (Deák G.) Edző: Nagy Imre.

Gól: Borbíró D., Brehószki B., Papp R., illetve Móré B.(2) Jók: Senki, illetve Horváth P., Kovács Á., Szabó G. Kiállítva: Künstler A. Ifi: 2–1.

Szabó László: Számunkra most kezdődött el a bajnokság. A csapaton a fegyelmet a mai mérkőzésen észre lehetett venni. Bízom benne, hogy az eredmény és a játék egy lökést ad a további meneteléshez. A győzelmet egy jó, passzolós csapat ellen szereztük meg. Bízom benne, hogy a fejlődés lehetősége még a csapatban van.

Nagy Imre: Ikszes mérkőzésen a hazai csapat kihasználta megingásainkat, és mi ezt nem tudtuk kompenzálni a rúgott góljainkkal. Benne volt az egy pont, de sajnos ma így alakult. Jövő héten megpróbáljuk újra.

Polgári VSE–Görbeházi K.S.E. 3–2 (2–1)

100 néző. Vezette: Prezenszki M. (Hadházi I., Papp J.)

Polgár: Bodolai B. – Pók D. (Murák K.), Berki A., Molnár D. (Sebők G.), Dobó V. (Reszegi L.), Csorba T., Nagy L., Vaszilkó A., Bene L. (Tóth K.), Bozsányi T., Tóth A. Edző: Kövér Zsolt.

Görbeháza: Szilágyi K. – Kiss K. (Tóth A.), Toronyai L., Hajdu R., Siket Gy., Csele G., Kiss S. (Nagy Cs.), Fábián Sz., Ilyés Z., Kurucz L. (Tóth P.), Vajda S. Edző: Ronkovics Tamás.

Gól: Molnár D., Csorba T., Dobó V., illetve Siket Gy., Ilyés Z. Jók: mindenki. Ifi: 5–1.

Kövér Zsolt később nyilatkozik.

Ronkovics Tamás: Gratulálok a csapatomnak. Mindent, amit megbeszéltünk, azt maximálisan teljesítettük, csapatként funkcionáltunk. Nagyon jó meccset játszottunk, csak sajnos ismét becsúszott egy-két hiba, így sajnos vereség lett a vége. Gratulálok a Polgár csapatának, sok sikert kívánok nekik!

Nyíracsád Petőfi SE–Úgyse 3–0 (1–0)

50 néző. Vezette: Kertész F. (Kriston T., Vasas Gy.)

Nyíracsád: Klenik D. – Klenik Gy., Lakatos M., Keczán K., Szőke M., Kovács M. (Árvai Sz.), Gugg K. (Csík R.), Rózsa N., Csecsődi I. (Béres Cs.), Maczó K., Balogh T. Edző: Kedves György.

Újszentmargita: Tiba G. – Puzsár A., Vénig A., Rédai N., Burkó Z. (Kádár K.), Visegrádi P., Visegrádi D., Szabó I. (Kovács I.), Áfra T., Szabados M. (Tóth I.), Nagy Cs. Edző: Varga Gábor.

Gól: Lakatos M., Maczó K., Rózsa N. Jók: Lakatos M., Rózsa N., illetve Senki Ifi: 0–7.

Kedves György: Elég agresszíven szemben nehezen tudtunk játékba lendülni. Az agresszivitás kicsi durvaságba is torkollott néhol, de néha mi is azzá váltunk sajnos, de ezek után után a két csapat inkább a játékkal foglalkozott. A Nyíracsádi csapata megérdemelt győzelmet aratott ma. Ezt a győzelmet Klenik Dávid kisfiának születésére ajánljuk.

Varga Gábor: Először is azt gondoltuk, hogy a bab is hús, másodsorban úgy gondolom, hogy nekem mint edzőnek el kell gondolkodnom a továbbiak folytatásáról, harmadsorban az ellenfél győzelméhez gratulálni tudod, csak egy ami nem idevaló, hogy összetévesztettük a karatét a focival. Nem akarok senkit sem megsérteni, nem áll szándékomban, de ami a meccs végé történt, úgy gondolom, hogy más csapatot ezért a történésért rég kizárták volna a bajnokságból. Remélem a dolgoknak lesz folytatása a szövetségben, mert ennek a sportágnak a szépségét meg kell védeni. Visszatérve a csapatomra három pontrúgásból három gólt nem szabad kapni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!