Sport

2018.09.17. 12:49

Loki: ha megvan a bizalom, tud fejlődni a futballista

Debrecen - Barna Szabolcs, a Loki balhátvédje egyenletes, jó teljesítményt nyújtott az Újpest elleni bajnoki meccsen.

Debrecen - Barna Szabolcs, a Loki balhátvédje egyenletes, jó teljesítményt nyújtott az Újpest elleni bajnoki meccsen.

Az idény talán leggyengébb játékával rukkolt elő a DVSC a Szusza Ferenc Stadionban az Újpest FC ellen szombaton lejátszott bajnoki mérkőzésén. Az eredmény ismert: Nagy Dániel 22. percben szerzett góljával 1–0-ra győztek a vendéglátók.

A debreceni csapatban Barna Szabolcs nyújtott egyenletes és jó teljesítményt.

Azt kapták, amit vártak

– Örülök neki, hogy ezt lehetett látni a lelátóról. Sokat dolgozom azon, hogy ez a teljesítményem állandósuljon, folyamatosan jó legyen. Nem volt túlzottan jó mérkőzés, nem tudtuk megcsinálni azokat a dolgokat, amiket szerettünk volna. Jobban kellett volna játszanunk, azt gondolom – tért rá a mérkőzés értékelésére a Loki balhátvédje. – Készültünk a meccsre, tudtuk, hogy a lila-fehérek mit fognak játszani, azt is játszották. Az első félidőben Könyvesnek és Takácsnak is volt egy-egy nagy helyzete. Ha azok bemennek, másként alakul a meccs. Azt, hogy mi hiányzott a játékunkból, a találkozó után nem egyszerű megmondani, mert szomorúak és indulatosak vagyunk. A kilencven percet vissza kell néznünk, majd akkor látjuk, hogy mi hiányzott a játékunkból, mit kellett volna másként csinálnunk.

Bekapcsolódik a támadásba

Az már a mérkőzés első perceiben látszott, hogy Barna Szabolcs külön csatát fog vívni a hazaiak egyik támadójával, az igencsak technikás és gyors Obinnával. A Loki balhátvédjének teljesítményét dicséri, hogy a lila-fehérek játékosa nem került gólhelyzetbe, beadásai sem voltak pontosak. Barna nem egyszer szerelte, látványos csellel „etette meg” a támadót. – A mérkőzéseken természetesen soha nem gondolkodom azon, hogy milyen cselt kellene csinálni, éppen ami akkor jön, azt teszem. A szélső védőknek igen fontos feladata van a védekezésben és a támadásban is. Ahogy rutinosabb leszek, úgy játszom egyre higgadtabban. Önbizalmat adhat, hogy dolgozom a hibáim kijavításán, illetve ha megkapom a lehetőséget, és javulni tudok. De még bátrabbnak kell lennem elöl.

KZS


[related-post post_id="3985547"]

[related-post post_id="3984041"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!