Sport

2018.09.08. 21:13

"Küzdöttünk, de jöttek a szokásos hibák"

Hajdú-Bihar - Mutatjuk a megyei másodosztály északi csoportjában játszott meccsek eredményeit, és megszólalnak az edzők is.

Hajdú-Bihar - Mutatjuk a megyei másodosztály északi csoportjában játszott meccsek eredményeit, és megszólalnak az edzők is.

Polgári VSE–Egyeki SBSE 4–0 (3–0)

100 néző. Vezette: Buczkó B. (Tóth G., Gyarmati I.)

Polgár: Kovács Zs. – Vaszilkó A., Dobó V., Csorba T. (Szarka Z.), Nagy L., Sebők G., Reszegi L. (Berki A.), Bene L., Bozsányi T., Murák K., Tóth A. (Rácz R.) Edző: Kövér Zsolt.

Egyek: Kalóz I. – Balogh M., Czikora K., Lipták M., Zsólyomi D., Farkas Z., Farkas Cs. (Len Sz.), Csala R., Farkas 2Z., Torma S., Újvári K. (Farkas R.) Edző: Farkas Zoltán.

Gól: Dobó V.(2), Sebők G.(2) Jók: Senki Ifi: 5–4.

Kövér Zsolt később nyilatkozik.

Farkas Zoltán: Sajnos az enervált játékunk könnyű házi feladat volt a bajnokesélyes hazaiaknak, de én nem adom fel, remélem a játékosok sem, és hiszem, hogy hazai pályán megnehezítjük ennek a jó csapatnak a dolgát.

Görbeházi K.S.E.–Józsa SE 1–4 (1–2)

50 néző. Vezette: Muszka Z. (Kóti L., Pocsai G.)

Görbeháza: Szilágyi K. (Barkó S.) – Toronyai L., Hajdu R., Siket Gy., Csele G., Kiss S., Fábián Sz., Ilyés Z., Vajda S. (Tóth A.), Nyakas R., Kiss K. Edző: Ronkovics Tamás.

Józsa: Goron B. – Ale M., Szilágyi I., Bazsó O., Papp R., Borbíró D., Nyerges D. (Iványi D.), Bucskó I. (Szabó M.), Lukács L., Zabiák P., Brehószki B. Edző: Szabó László.

Gól: Siket Gy., illetve Brehószki B.(3), Szabó M. Jók: Senki, illetve Goron B., Brehószki B., Ale M. Ifi: 0–3.

Hajdu Roland: Az első félidőben adandó lehetőségeinket nem tudtuk gólra váltani. Küzdöttünk, de jöttek a szokásos hibák és még a szerencse is elpártolt mellőlünk. Így nem születhetett más eredmény, mint vereség. Gratulálok a Józsa csapatának, további sok sikert kívánok nekik!

Szabó László: Fegyelmezetten, jól játszottunk. Gratulálunk az U14-es, az U16-os és az ifi csapatnak a mai teljesítményükért. A magyar labdarúgás fejlődését az idézi elő, hogy gyökeres változást hajtanának végre a gyerekekkel való foglalkozásnál, addig teljesen mindegy milyen edzője lesz a magyar csapatnak.

ÚGYSE–Tiszacsegei VSE 4–5 (2–3)

150 néző. Vezette: Pallai Zs. (Erdélyi T., Németh M.)

Újszentmargita: Tiba G. – Visegrádi D., Burkó Z. (Kun M.), Vénig A., Szabados M., Puzsár A., Kovács I. (Lakatos T.), Áfra T. (Tóth I.), Visegrádi P., Kádár K. (Koroknai B.), Nagy Cs. Edző: Varga Gábor.

Tiszacsege: Árva L. – Répási Gy. (Domán D.), Bodnár M., Csernik J., Csurgó Á., Simon Z., Nagy L., Borisz Sz., Draveczky L., Kovács A., Rézműves G. Edző: Sallai Szabolcs.

Gól: Visegrádi P.(3), Szabados M., illetve Simon Z.(2), Csernik J.(2), Draveczky L. Jók: Senki, illetve Mindenki Ifi: 1–2.

Varga Gábor: Az a csapat nyerte meg a mai mérkőzést, aki kevesebbet hibázott, és sajnos a mai nap nem találtuk az ellenszerét a csegei játéknak. A mi játékosaink csak szédelegtek és kóvályogtak a pályán, ami úgy gondolom most, jelen pillanatban ilyen hozzáállással jobb nem is lehet.

Sallai Szabolcs: Gratulálok az egész csapatnak, beleértve az ifit is a mai győzelemhez. Köszönöm Révai Zoli kollégának a segítséget. Hajrá Csege!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!