Sport

2018.08.18. 17:33

Felvették a ritmust a kosarasok

Debrecen - Három nyilvános edzőmérkőzést vívnak majd Debrecenben.

Debrecen - Három nyilvános edzőmérkőzést vívnak majd Debrecenben.

A héten a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége elkészítette az NBI A-csoportjának hivatalos sorsolását, ám a pontos dátumokra és kezdésekre még várni kell, amíg a csapatok egyeztetnek egymással – számolt be a deac.hu. Mindenesetre az már biztosnak tűnik, hogy a DEAC hazai pályán kezdi meg a 2018–19-es szezont szeptember utolsó hétvégéjén, méghozzá az Egis Körmend ellen.

A bajnoki rajtra már elkezdte a felkészülést Berényi Sándor együttese, a teljes magyar mag már együtt készül, míg a héten megérkezik Daniel Amigo, Ja­henns Manigat és Adam Ramstedt is, de Milos Boriszov is csatlakozik a következő héten.

Lesz idő összecsiszolódni

A DEAC nyolc edzőmérkőzést tervez a felkészülés során, melyek közül legalább három hazai találkozót is megtekinthet a publikum. A várhatóan az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban megrendezett Nagyvárad, Szeged és Szolnok elleni mérkőzés is nyilvános lesz az érdeklődők számára. Az utolsó felkészülési találkozót a BC Prievidza együttesével vívják Velkeyék.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!