Sport

2018.07.13. 16:23

Vajon ki nyeri a VB-t a papagájok szerint?

Ismét meglátogattuk Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza állatparkjait, mert az elődöntők után a a bronzmeccs és a döntő eredményére is kíváncsiak voltunk. Bár első körben nem szerepeltek túl jól díszes barátaink, mi még mindig hiszünk jóslataiknak. A <a href="/on-szerint-eltalalja-a-miskolci-papagaj-a-vb-elodontok-es-a-donto-eredmenyet/3914624">Borsod Online</a>, a <a href="/focijatek2018-pepe-papagaj/3913750">Hajdú Online </a>és a <a href="/on-szerint-eltalalja-a-papagaj-a-vb-elodontok-es-a-donto-eredmenyet/3914310">Szabolcs Online </a>játékában arra fogadhatunk, hogy eltalálják-e egzotikus barátaink a továbbjutókat.

Ismét meglátogattuk Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza állatparkjait, mert az elődöntők után a a bronzmeccs és a döntő eredményére is kíváncsiak voltunk. Bár első körben nem szerepeltek túl jól díszes barátaink, mi még mindig hiszünk jóslataiknak. A Borsod Online, a Hajdú Online és a Szabolcs Online játékában arra fogadhatunk, hogy eltalálják-e egzotikus barátaink a továbbjutókat.

Bárkinek esélye nyílik elnyerni az értékes nyeremények valamelyiket, amihez nem kell mást tenni, mint rákattintani a megfelelő fenti linkre. Ott csupán arra a kérdésre kell választ adni, hogy Morgó/Oszkár/Pipitó jól tippelt-e: tényleg az nyeri bronzmérkőzést illetve a döntőt, akit ők választottak. Lássuk, hogy melyik városban hogyan alakul az állati tippverseny.

Morgó újabb jóslata megrengetheti a futball-világot

Újra Morgón, a Nyíregyházi Állatpark zöldszárnyú aráján a focirajongók szeme. A nyolc éves papagáj azóta az állatparkban él, hogy kibújt a tojásból, gondozói szerint pedig különleges jövőbelátó képességét a futball-világbajnokság alatt is tudja kamatoztatni. Hétfőn az elődöntő-győzteseket kellett volna megtippelnie, de furfangos módon a veszteseket, az angol és belga zászlót tartalmazó borítékokat húzta ki.

Csütörtökön újra jósolt, most még nagyobb téttel: a 2018-as futball világbajnokság győztese Morgó szerint Horvátország lesz.

Eddig 50 százalékos Oszkár teljesítménye

Az elődöntők előtt díszes barátunk Belgium – Horvátország finálét vízionált, amiről így utólag megállapíthatjuk, hogy félig megfelelt a valóságnak. Ezúttal az Anglia – Belgium bronzmérkőzésről, illetve a Franciaország – Horvátország döntőről „kérdeztük”.

Gondozója vállán ülve, ezúttal is a még versenyben lévő nemzetek zászlói közül választott, csőrével elkapva a gondolt győztest. Nem is fokozzuk tovább a hangulatot. A madár tippje szerint a bronzérmet idén Anglia nyeri, míg a 2018-as, oroszországi futball világbajnokság győztese Franciaország lesz.

Pipitó újra csőrébe vette a VB sorsát

Visszamentünk a Debreceni Állatkert zöldszárnyú arapapagájához is, hogy megtudjuk: jóslata szerint ki nyeri a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjét, ahol Franciaország és Horvátország válogatottja csap össze. Pipitónak gondozói kezéből két fehér boríték közül kellett választania – s ő Horvátországéra tette le voksát. Igaza volt-e Pipitónak? Vasárnap este kiderül.

A papagájok mágikus csőre

Az eddig tipperedmények nem túl biztatóak. Debrecenben és Nyíregyházán pont mellé csíptek az elődöntők győzteseinek, Miskolcon pedig az egyik mérkőzés továbbjutóját sikerült eltalálni. Ezúttal Mozgó és Pipitó Horvátország, míg Oszkár Franciaország győzelme mellett tette le a voksát. Hamarosan kiderül ki a csodapapagáj!


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


[related-post post_id="3920538"]

[related-post post_id="3920535"]

[related-post post_id="3917100"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!